Gul agurk, Gele Tros, frø

25,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Gul agurk, Gele Tros, frø

Cucumis sativus

Buzzy® Specialties Seeds

Gele Tros finder du ikke mange steder i dag. Det er en gammel hollandsk heritage sort, som var meget populær at bruge til gul agurkesalat. Agurk Gele Tros er en kraftig sort med hvide til gule frugter, der næsten kan blive helt orange, hvis man lader dem ligge. Disse frugter vokser på skuddene, og derfor anbefales det ikke at beskære skuddene helt. For at få den bedste smag er det vigtigt at plukke frugterne i tide - agurken bliver 20-30 cm, prøv dig frem, hvornår du synes, de er bedst, hvis de skal spises rå. Hvis de skal syltes, kan du lade dem sidde lidt længere. Hvis frugterne bliver hængende alt for længe, stagnerer væksten, og agurkerne kan blive for bitre. Skulle det alligevel ske, så kan du skrælle agurken, da bitterheden sidder i skallen. Absolut en sjov agurk at have med dens smukke gule frugter.

Såtidspunkt: Inde fra april - maj og udplantes i drivhus eller på friland når al nattefrost er ovre. Du kan også så den direkte i drivhus eller udendørs, når nattefrosten er forbi.

Sådybde: 2 cm

Spiringstid: 4-6 dage

Spiringstemperatur: Fra 12°C men bedst fra 22-32°C

Planteafstand: 70 cm mellem planterne, 70 cm mellem rækkerne

Dyrkning: Dyrkes i drivhus eller på friland, et lunt sted uden for meget direkte regn. Kan også vokse på espalier. Gele Tros breder sig ret meget.

Høst: Fra ca. 80 dage efter såning og frem til de visner eller frosten tager dem.

Indhold: Ca. 20 frø 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud