BOG: SMAGEN AF CHILI - 2. UDG., af Lene Tvedegaard

Indbundet, 144 sider. 

ISBN: 9788793159297

198,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Chili ... meget mere end hot!
Det er netop den ofte stærke og røde frugt, som er hovedtemaet i denne bog. Her er lækre og hotte opskrifter til hovedretter, desserter, salsaer, marmelade og harissa. Bogen giver også forslag til, hvilke chili, der er gode i hvilke retter og bogen rejser spørgsmålet: er chili sundt? 

I denne 2. udgave er også medtaget en helt ny chiliskala, der er udarbejdet i et samarbejde mellem Lene Tvedegaard og Syddansk Universitet. 

Lene Tvedegaard giver dig inspiration til at vælge den rette dosering og sort af chili i din madlavning. "SMAGEN AF CHILI" er en dyrkningsvejledning, der lægger hovedvægten på de mange forskellige chili'ers anvendelse i madlavningen. Her beskrives ca. 42 udvalgte chilisorter af forskellig styrke og smag. Opskrifterne dækker alt fra gourmet-hovedretter til salsaer, tørring og konservering af chilifrugter efter høst.

Opskrifterne er komponeret af kokken Jimmy Weber, sylteeksperten Vivi Nordestgaard, madhistorikeren Gunvor Juul samt forfatteren selv, chiligartner Lene Tvedegaard.

Lene er bl.a. kendt for klassikeren "Den lille stærke om chili" og har også udgivet "Smagen af tomat", "Den lille røde om tomater", "Den nye røde om tomater", "Havens krydderurter" - og det enestående storværk "Krydderurter - bogen for urteelskere".

Bogen lækre madbilleder er fotograferet af Bjarni Jacobsen mens de detaljerede tegninger af alle sorter er af Anne Hviid Nicolaisen. 

Andre bøger i samme serie: 

  • SMAGEN AF GRÆSKAR
  • SMAGEN AF JORDBÆR
  • SMAGEN AF RABARBER
  • SMAGEN AF TOMAT
  • SMAGEN AF HONNING

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud