BOG: SMAGEN AF CHILI - 2. UDG.

Med denne bog giver Lene Tvedegaard dig inspiration til at vælge den rette dosering og sort af chili i din madlavning. "SMAGEN AF CHILI" er en dyrkningsvejledning, der lægger hovedvægten på de mange forskellige chili'ers anvendelse i madlavningen. Her beskrives ca. 42 udvalgte chilisorter af forskellig styrke og smag. Opskrifterne dækker alt fra gourmet-hovedretter til salsaer, tørring og konservering af chilifrugter efter høst. Opskrifterne er komponeret af kokken Jimmy Weber, sylteeksperten Vivi Nordestgaard, madhistorikeren Gunvor Juul samt forfatteren selv, chiligartner Lene Tvedegaard.

Lene er bl.a. kendt for klassikeren "Den lille stærke om chili" og har tidligere udgivet "Den lille røde om tomater" (ny udgave under udarbejdelse) - og det enestående storværk "Krydderurter - bogen for urteelskere".

Bogen lækre madbilleder er fotograferet af Bjarni Jacobsen mens de detaljerede tegninger af alle sorter er af Anne Hviid Nicolaisen. 

Andre bøger i samme serie: 

  • SMAGEN AF GRÆSKAR
  • SMAGEN AF JORDBÆR
  • SMAGEN RABARBER
  • SMAGEN AF TOMAT
198,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud