BOG: SMAGEN AF GRÆSKAR

Der er mange grunde til at spise græskar og til at gastronomer nu anvender de forskellige græskarsorter i madlavningen. Græskar-smag nuancerer i både sødme, muskat- og nøddearoma. Sødmen fungerer som en naturlig smagsforstærker. Tilsættes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter, får græskarsmagen det rette modspil. Udover at smage godt, har græskar et meget lavt energiindhold og er perfekte i slankekure. De indeholder A-vitaminet lutein, der forebygger svækket alderssyn, og græskar-frøene er fyldt med sunde, umættede Omega-3-fedtsyrer og E-vitamin. Der er derfor mange grunde til at spise græskar og til at bruge forskellige græskarsorter. 

Forfatteren, cand. hort. Maren Korsgaard er økologisk græskardyrker, rådgiver og akademisk medarbejder på Pometet, Københavns Universitet.

Tegner Kirsten Tind står for alle de smukke græskarsorter og Bjarni Jacobsen er fotografmester. 

Andre bøger i samme serie: 

  • SMAGEN AF GRÆSKAR
  • SMAGEN AF JORDBÆR
  • SMAGEN RABARBER
  • SMAGEN AF TOMAT
69,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud