BOG: SMAGEN AF JORDBÆR

Hvert eneste øjeblik året rundt, plukkes et jordbær et sted i verden. Det fristende bær er elsket af alle og dyrkes fra Grønland til Tasmanien og fra Columbia til Japan. Alligevel synes vi, at intet er mere dansk end jordbær med fløde. 

De fem jordbærplanter, der blev begyndelsen til vores nutidige havejordbær, blev i 1714 bragt fra Chile til Frankrig af den franske spion løjtnant Amédée Francois Frézier. I Europa mødte Chilejordbærret Skarlagenjordbærret, som stammer fra Nordamerika og de fik de dejligste børn. Den nye krydsning - havejordbærret - var født. Indtil da var det de vilde jordbær, der blev spist med stor nydelse. 

Forfatter til "Smagen af jordbær" er cand. hort. Maren Korsgaard, der er økologisk dyrker, samt rådgiver og akademisk medarbejder på Pometet, Københavns Universitet. Hun har også skrevet bøgerne "Smagen af græskar", "Bær - sund superfood" og "Æbler - sorter der smager" samt "Frugt og bær", "Politikens bog om beskæring" og en lang række artikler til magasiner og aviser. 

Andre bøger i samme serie: 

  • SMAGEN AF GRÆSKAR
  • SMAGEN AF CHILI
  • SMAGEN RABARBER
  • SMAGEN AF TOMAT
69,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud