BOG: SMAGEN AF RABARBER - 2. UDG., af Inger Vaaben

Indbundet, 128 sider. 
ISBN 9788793159273

188,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Forår og rabarber hører sammen og når de første spæde rabarber kommer op i april, er vinteren for alvor overstået og længslen efter rabarberkompot, rabarberkage og rabarbersaft er stor. Hvem skulle tro, at en syrlig grønsag kan være så attraktiv? 

Rabarberens syrlige smag er god at sætte op mod søde jordbær, hvid chokolade, stjerneanis, fed and eller makrel og til chutney, marmelade, saft, vin og meget andet. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet.

I "Smagen af rabarber" får du ikke blot en bog dedikeret til rabarberens historie og dyrkning men også 35 opskrifter på kager, saft, desserter og syltede lækkerier ligesom bogen giver ideer til at anvende rabarber til hovedretter, hvor netop det syrlige sætter prikken over i'et.

Inger Vaaben, der er økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie, som hun deler ud af i denne bog. 

Kok og madarkitekt Carsten Lunding har bistået Inger Vaaben med opskrifter, madlavning og afsnittet om smag.

Bogen er illustreret med fotos og tegninger. 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud