BOG: SMAGEN AF RABARBER - 2. UDG.

Når de første spæde rabarber kommer op i april, er vinteren for alvor overstået og længslen efter rabarberkompot, rabarberkage og rabarbersaft er stor. Hvem skulle tro, at en syrlig grønsag kan være så attraktiv? 

Rabarberens syrlige smag er god at sætte op mod søde jordbær, hvid chokolade, stjerneanis, fed and eller makrel og til chutney, marmelade, saft, vin og meget andet. Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.

Kok og madarkitekt Carsten Lunding har bistået Inger Vaaben med opskrifter, madlavning og afsnittet om smag.

"Smagen af rabarber" bringer 35 opskrifter på kager, saft, desserter, syltede lækkerier og giver ideer til at anvende rabarber til hovedretter, hvor netop det syrlige sætter prikken over i'et. 

 

188,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud