FERIELUKKET

 

Vi holder ferielukket fra 15.-25.oktober

 

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men i denne periode
bliver der ikke besvaret mails og sendt varer ud.
Pengene trækkes naturligvis først, når varen sendes efter ferien.

Skal du have byttet/returneret noget, så send blot en mail herom sammen med ordrenummer, så vender vi tilbage til dig i uge 43.

 

Hav et fantastisk efterår :-)


Chili, Habanero Mix, frø

16,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Chili, Habanero Mix, frø

Capsicum chinense

Buzzy® Xotica

Denne Habanero chili er ret stærk med en dæmpet smag og duft af citrus. Grøn som umoden og gul/orange som moden. Hvis du ønsker at bruge dem i varm mad, er det bedst at tilsætte en hel chili i slutningen og koge den med i kort tid, hvis det ikke skal være alt for stærkt. Med en Scoville-score på 125.000-350.000 skal der ikke meget til.

Chili bliver herhjemme ofte dyrket som en etårig, men man kan med rimelig succes overvintre planten indendørs og sætte den ud igen næste forår/sommer. Mange chili kan dyrkes i en krukke i vindueskarmen, men nogle kan også blive ret så omfangsrige på én sæson og kan med fordel dyrkes i et drivhus, havestue, orangeri eller på en lun plads på terrassen. Denne sort kræver meget varme. 

Såning: Fra midt januar til maj i et opvarmet frøbed, drivhus eller indendørs ved 20°, hvorefter du kan afhærde dem og transplantere dem om til deres blivende plads, når risikoen for nattefrost er ovre. Du kan også så direkte på det blivende sted, når temperaturen er 20-25°. 

Sådybde: Tryk let ned i jorden og drys ca. 2 mm fint jord på.

Spiringstid: Ca. 15 dage

Planteafstand: 50 cm mellem planterne, 70 cm mellem rækkerne når de udplantes. Denne sort behøver støtte.

Dyrkning: Placeres solrigt og beskyttet for vinden. Du må endelig ikke overvande eller overgøde din chili. Knib de første 5-7 blomster af, så får du en bedre høst, da planten kan bruge krudtet på bladdannelse og forgrening i stedet.

Indhold: Ca. 0,5 g frø

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud