Xotica Coll., Chili, Green Curry, Chabai, frø

16,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Xotica Coll., Chili, Green Curry, Chabai, frø

Capsicum frutescens

Buzzy® Xotica Collection

Chili Green Curry Chabai er en ideel chili at lave Green thai curry pasta af. For en mildere smag skal du fjerne skillevæg og frøstol fra frugten.
Denne chili bliver ca. 5-10 cm lang. Normalt bliver denne plukket, når den stadig er grøn, men den vil dog skifte farve til rød, hvis den får lov at blive hængende. Chili bliver herhjemme ofte dyrket som en etårig, men man kan med rimelig succes overvintre planten indendørs og sætte den ud igen næste forår/sommer. Mange chili kan dyrkes i en krukke i vindueskarmen, men nogle kan også blive ret så omfangsrige på én sæson og kan med fordel dyrkes i et drivhus, havestue, orangeri eller på en lun plads på terrassen.

Scoville: ca. 2.500-30.000

Såning: Fra midt januar i et opvarmet frøbed, drivhus eller indendørs ved 20°, hvorefter du kan afhærde dem og transplantere dem om til deres blivende plads, når risikoen for nattefrost er ovre. Du kan også så direkte på det blivende sted, når temperaturen er 20-25°. 

Sådybde: Tryk let ned i jorden og drys ca. 2 mm fint jord på.

Spiringstid: Ca. 15 dage

Planteafstand: 40 cm mellem planterne, 30 cm mellem rækkerne.

Dyrkning: Placeres solrigt og beskyttet for vinden. Du må endelig ikke overvande eller overgøde din chili. Knib de første 5-7 blomster af, så får du en bedre høst, da planten kan bruge krudtet på bladdannelse og forgrening i stedet.

Højde: Ca. 60-90 cm.

Indhold: Ca. 1,5 g frø

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud