Pak Choy, Canton, frø

16,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Pak Choy, Canton, frø

Brassica chinensis

Buzzy® Xotica frø

Går også under navnet Bok Choy.
Bladene er grønne og de sprøde, hvide stilke er lange og tykke. De kan koges, stuves, steges og bruges i supper, gryderetter, lynsteges og i alle østlige retter. Spis bladene kort efter høsten, da bladene ellers hurtigt bliver slatne. Blancher bladene ca. 2 minutter før nedfrysning. 


Såning: Forbered jorden med kompost eller organisk materiale. Pak Choy foretrækker fuld sol eller delvis skygge og vokser bedst i temperaturer fra 7-24 C. Direkte udsåning virker bedst, ca. 4-6 uger før den sidste forårsfrost gennemsnitligt forekommer. Så frøene ca. 6 mm dybt med 30x30 cm mellem planterne. Spiring finder sted ca. 10 dage efter. For efterårshøst, så direkte i juli. Planten er ikke glad for at blive ompottet. Frøene har bedst af at blive sået direkte i haven, men du kan godt forspire dem indendørs i biologisk nedbrydelige potter, som kan flyttes direkte ud i haven. 

Vanding: Det er nødvendigt at vande lidt og ofte. Hold jorden jævnt fugtig, så planterne vokser hurtigt og bliver sprøde. Langsom vækst kan medføre, at planter går i frø. 

Dyrkning: Hold jorden jævnt fugtig for at opnå den sundeste vækst. Hvis solen varmer for meget, har kålen tendens til at gå i stok og sætte frø. I lange perioder med varme kan en form for skygge være nyttigt - brug f.eks. plantedug, som også kan beskytte planterne mod snegle, som du skal passe på, da de vil skade planterne.

Høst: Enkelte blade eller hele planten kan høstes, enten ved 28 dage for de sprøde babyblade eller når planten er fuldt modent efter ca. 50 dage. For den friskeste, sprøde smag, brug kålen inden fem dage.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud