Nyhed

Gladiolus, Dark red, 5 løg

24,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Gladiolus, Dark red, løg

Sætning: Sættes i marts til maj måned. Sæt dem ca. 10 cm nede i løs jord med toppen opad. Vand på læggestedet. Læg evt. gran ell. lign. over stedet, hvis den sidste nattefrost ikke er ovre. De kan også forspires indendørs i f.eks. potte eller en kasse, hvis foråret er meget koldt, og du vil undgå nattefrost.

Afstand: Det anbefales, at der er ca. 10 cm mellem hvert løg

Placering:  Fuld sol

Dyrkning: Sæt evt. en pind til opbinding ved siden af løget. Det er oftest hele løget, der vælter, mere end det er stænglen, der knækker, så pinden behøver normalt ikke være ret lang. Gladiolus foretrækker rigelig med vanding i vækstperioden og en veldrænet, gennemarbejdet, næringsrig jord. Ellers kan man tilføje en blandingsgødning.

Blomstring: Ca. juni-september

Højde: Ca. 100 cm 

Indeholder: 5 løg

Størrelse: 10/12

Vinteropbevaring: Når den første nattefrost har ramt, graver man løgene op og hænger i bundter, således de tørrer hurtigt. Det er vigtigt for holdbarheden. Klip rester af blomsterstænglen af, men bevar de grønne blade. Tør løgene i et lunt rum en uges tid. Herefter skal de opbevares i et køligt, men frostfrit, lokale med god luftcirkulation. Når bladene er blevet gule, klippes de af ca. 3 cm. over løget, hvorefter løgene kan gemmes i f.eks. en gammel strømpebuks, løgsække ell. lign. Pas på de små nye sideløg, som kan sættes til foråret. De blomstrer nok først andet år. Opbevar dem gerne køligt i lidt fugtigt sand, så de ikke udtørrer inden foråret.

 

Super smuk, mørkerød Gladiolus.

Egner sig godt til afskårne blomster - afskær den så snart de nederste blomster har foldet sig ud. Skift vandet hver dag og du vil have glæde af den i lang tid.

Gladiolus-løg skal opbevares køligt og tørt inden plantning og bør sættes så hurtigt som muligt efter køb. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud