Frø til spirer, Daikon radise

14,00 DKK
20,00 DKK
Du sparer: 6,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Frø til spirer, Daikon radise

Moles Seeds

Også kendt som hvid radise, Daikon radise er et populært frø til spiring på grund af sin krydrede smag. Til brug i supper, sandwich og som garniture eller på en dejlig ostemad.

Placer frøene i din valgte beholder og dæk dem med nogle cm lunkent, kogt vand. Hvis du bruger et glas, så læg et par lag gaze henover og sæt en stram elastik omkring, så du nemt kan dræne vandet fra. Lad dem trække natten over på et lunt sted. Efter ca. 8 til 10 timer dræner du vandet fra.
Skyl frøene med vandhanevand 2 til 3 gange om dagen i 6-8 dage. Dræn vandet fra efter hvert skylning og læg evt. beholderen ned, så frøene får så stor en overflade, som muligt. Dræningen er meget vigtig, da frøene ellers vil gå til.
Når dine spirer er få centimeter lange, efter ca. 6-8 dage, er de klar til spisning. Spis spirerne med det samme eller opbevar dem op til 4-5 dage i køleskabet.

Posen indeholder: 1 dl. frø

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud