Frø til spirer, Kinakål

39,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Frø til spirer, Kinakål

Moles Seeds

 

Kinakåls-spirer. Ja, det kan man godt lave.

De er super lækre at bruge som drys på f.eks. salat, en bøf eller et stykke smørrebrød.

Placer frøene i din valgte beholder og dæk dem med nogle cm lunkent, kogt vand. Hvis du bruger et glas, så læg et par lag gaze henover og sæt en stram elastik omkring, så du nemt kan dræne vandet fra.

Lad dem trække natten over på et lunt sted. Efter ca. 8 til 10 timer dræner du vandet fra.

Skyl frøene med vandhanevand 2 til 3 gange om dagen i 3-4 dage. Dræn vandet fra efter hvert skylning og læg evt. beholderen ned, så frøene får så stor en overflade, som muligt. Anbring beholderen på et lunt sted i denne periode. 

Du skal have tålmodighed med disse spirer, der først er klar efter 1-2 uger - afhængig af temperaturen.

Sørg for at huske skylningen, da spirerne ellers tørrer ud og husk at dræne alt vandet efter hver skylning for at forhindre at spirerne bliver dårlige.

Spis spirerne med det samme eller opbevar dem op til 4-5 dage i køleskabet.

Posen indeholder: 1,5 dl. frø

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud