Frø til spirer, Radise, Rambo

39,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Frø til spirer, radise, Rambo

Moles Seeds

Frø fra en rød radisesort med et højt anthocyanin-indhold, der giver en karakteristisk dyb rød farve til stilke og blade. Rambo er rig på vitaminer og mineraler og har en skøn radisesmag.

Placer frøene i din valgte beholder og dæk dem med nogle cm lunkent, kogt vand. Hvis du bruger et glas, så læg et par lag gaze henover og sæt en stram elastik omkring, så du nemt kan dræne vandet fra. Lad dem trække natten over på et lunt sted. Efter ca. 8 til 10 timer dræner du vandet fra.

Skyl frøene med vandhanevand 2 til 3 gange om dagen i 6-8 dage. Dræn vandet fra efter hvert skylning og læg evt. beholderen ned, så frøene får så stor en overflade, som muligt. Anbring beholderen på et lunt sted i denne periode. Sørg for at dræne alt vandet efter hver skylning for at forhindre at spirerne bliver dårlige, og tjek undervejs, at de ikke tørrer ud.

Når dine spirer er få centimeter lange, efter ca. 6-8 dage, er de klar til spisning. Spis spirerne med det samme eller opbevar dem op til 4-5 dage i køleskabet.

Posen indeholder: 1 dl. frø

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud