Økologiske frø til spirer, Mung bønnespirer, 250 g

Certified as organically produced seed by the Soil Association. GB-ORG-05. EU/Non-EU agriculture.

54,50 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Økologiske frø til spirer, Mung bønnespirer

Moles Seeds

Spirede Mungbønner smager let af friske ærter, hvilket gør dem nemme at bruge i alle friske salater, burgere, på smørrebrød mv. Også en uundværlig ingrediens i stir-fry retter.
 

Placer frøene i din valgte beholder og dæk dem med nogle cm lunkent, kogt vand. Hvis du bruger et glas, så læg et par lag gaze henover og sæt en stram elastik omkring, så du nemt kan dræne vandet fra. Lad dem trække natten over på et lunt sted. Efter ca. 8 til 10 timer dræner du vandet fra.

Skyl frøene med vandhanevand 2 til 3 gange om dagen i ca. 6 dage. Dræn vandet fra efter hvert skylning og læg evt. beholderen ned, så frøene får så stor en overflade, som muligt. Anbring beholderen på et lunt sted i denne periode.

Når dine spirer er 1 -2 cm lange, efter ca. 3 dage, er de klar til spisning, men du kan også vente til de har sat blade på ca. 1 cm. Sørg for at huske skylningen, da spirerne hurtigt tørrer ud i varme og tørre omgivelser. Spis spirerne med det samme eller opbevar dem op til 4-5 dage i køleskabet.

Posen indeholder: 250 g frø

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud