Økologiske spirer, Rucola i glas-spirekrukke

Buzzy® organic seeds

EU Økologimærke NL-BIO-01 * EU/Ikke-EU-jordbrug * Skal kontrolnummer 014218

75,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Økologiske spirer, Rucola i glas-spirekrukke

Eruca sativa

Buzzy® Bio

Rucolaspirer smager dejligt som Rucola men er ikke så bitre. Spirerne er fulde af sunde A- og C-vitaminer og er rige på jern. De bruges til bl.a. carpaccio, pizza, i pesto, i suppe, på smørrebrød, røget laks og til mange andre spændende retter. 

Instruktioner: 

At dyrke din egen lille spirehave er en sjov og spændende proces. Du vil komme ind i en rutine, når du har gjort det et par gange. Husk at spiringen sker i forskellig hastighed under forskellige temperaturer. Jo varmere det er, desto hurtigere vil de spire.

På første dag lægger du frøene i en beholder med vand, så de kan suge godt. Efter ca. 8 timer hælder du frøene ovenpå risten i glaskrukken og dræner vandet fra.

Skyl frøene med vandhanevand 2 til 3 gange om dagen i 5 til 8 dage. Dræn vandet fra efter hvert skylning. I denne glaskrukke løber vandet selv fra gennem risten, så du skal bare sørge for at tømme krukken ind imellem, så frøene ikke drukner. Anbring beholderen på et lunt sted i denne periode. Når frøene begynder at udvikle sig, vil de selv skyde rødder ned gennem nettet. Når du skal høste spirerne klipper du dem simpelthen af ovenover nettet - ligesom du klipper karse - supernemt. Når du har klippet dem af, vender du nettet om og trækker rodnettet af.

Når dine spirer er ca. 5 cm lange, er de klar til spisning.  Sørg for at huske skylningen, da spirerne hurtigt tørrer ud i varme og tørre omgivelser.  Spis spirerne med det samme eller opbevar dem op til 4-5 dage i køleskab.

Måler ca. 6x14x14 cm

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud