Cocktailtomat Ravello F1, mini San Marzano, frø

Buzzy® Pomodori Collection

41,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Cocktailtomat Ravello F1, mini San Marzano, frø

Solanum lycopersicum L. (syn L. esculentum)

Indeterminate

Buzzy® kvalitetsfrø

RavelloF1 er en mini San Marzano blommetomat, som er perfekt til madlavning eller fremstilling af saucer. Planten får dybt røde, ensartede, blommeformede tomater. Frugterne har en glimrende smag, de er rimeligt ensartede, vejer ca. 25 g og vokser i klynger på 12-15 tomater. Frugten forbliver fast i frugtkødet i lang tid, revner ikke så let og er tolerant over for griffelråd (Blossom End rot). Sideskud fjernes, og planten bindes op ved hjælp af f.eks. snore eller tomatspiraler.

Placeres i drivhus eller solrigt og beskyttet for vind og regn i porøs, nærings- og humusrig, varm jord. Middeltidlig med et stort behov for vand.

Såning: marts-april

Udplanting: maj - juli
Afstand mellem planter: 45 cm

Frøene sås indendørs i potter eller minidrivhus i det tidlige forår. Spiretemperaturen skal helst være over 20°C -  eller så dem udendørs senere i mistbænk eller drivhus. Ompottes en enkelt gang inden du planter denne tomat på et permanent sted, f.eks. i et drivhus. Tomater vil gerne have varme under hele væksten, du får derfor det bedste udbytte under glas, i drivhus eller opad en sydvendt væg, godt beskyttet for regnen.

 

Posen indeholder ca. 10 frø

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud