Nyhed

ECOstyle, 100% Organisk Universalgødning, 1L

ECOstyle, 100% Organisk Universalgødning, 1L-rækker op til 200 l opblandet gødning

  • Giver sunde, stærke og flotte planter.
  • Naturlig klar, lugtfri og letflydende, som er velegnet til kapillærkasser og selvvandingspotter.
  • Kan også anvendes i økologiske haver.
99,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Produktspecifikationer

Anvendelsesområde:
Organisk flydende universalgødning kan anvendes i hele haven, fx planter, blomster, græs, grøntsager, frugter, bær, hæk, træer og buske.

Dosering og rækkeevne:
Bland op med vand jf. doseringsvejledningen bag på flasken. 1 liter gødning giver op til 200 liter færdigblandet gødning. 

Indhold:
NPK 3-1-5. Universalgødningen er organisk og baseret på planter. Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester.
Opbevares tørt og frostfrit.

Din have elsker organisk gødning

Hvis dine planter selv kunne vælge, ville de givetvis foretrække en organisk gødning frem for en kunstgødning. En organisk gødning er en 100% naturlig gødning og kan bruges i alle typer af haver - jf. Økologiforordningens (EU) 2018/848 artikel 31. Har du en økologisk have, så kan du også bruge organisk gødning. Brug fx ECOstyle flydende universalgødning i køkkenhaven eller i drivhuset, hvor de hjemmedyrkede grøntsager og frugter især har brug for næring i vækstperioden.  

 

Organisk gødning - også til kapilærkasser

Organisk gødning - også til kapillærkasser

Dyrker du grøntsager i drivhuset eller blomster i altankasser, bruger du med stor sandsynlighed kapillærkasser eller selvvandingssystemer. Med ECOstyle flydende gødninger gør det ikke nogen forskel, da gødningen er letflydende og ikke bundfælder.

Den organiske universalgødning er derfor oplagt at bruge i både kapillærkasser og selvvandingspotter.

Med flydende organisk universalgødning kan du nemt få en flot have, næsten uden at gøre noget. Du kan få en flot grøn græsplæne, kraftigere og sundere planter med flotte grønne blade, flere og mere farverige blomster. Har du køkkenhave eller drivhus, så giv grøntsager og frugter universalgødning og få endnu flere og mere smagfulde afgrøder.  

Universalgødningen kan du bruge i hele haven og det gør det nemt for dig at sikre, at alle planter i haven har de næringstoffer, som de har brug for. 

Den flydende universalgødning fra ECOstyle er tilført gavnlige mikronæringsstoffer, som dine planter elsker

Dine planter har brug for mange forskellige næringsstoffer for at gro og trives, som fx kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K). Foruden N, P og K indeholder en flydende gødning fra ECOstyle også gavnlige mikronæringsstoffer, som fx bor og kobber, som alle er vigtige for dine planters trivsel.

 
 
100% naturlig gødning til frugter og grøntsager Forebyg syge og svage planter

100% naturlig gødning til frugter og grøntsager

Med en krydderurtegødning fra ECOstyle er du altid sikker på, at du får en 100% organisk gødning - ligesom alle vores andre gødninger.

 

Forebyg syge og svage planter

Udover at give mere smagfulde krydderurter, er gødningen også med til at forebygge angreb fra fx svampesygdomme ved at tilføre næring til planterne, der gør dem sunde og stærke til at modstå et angreb.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer