Djævletrompet, fyldt lilla, frø

16,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Djævletrompet, fyldt lilla, frø

Datura metel

Buzzy® quality seeds

Djævletrompet er en skøn plante til krukker, men den kan naturligvis også dyrkes på friland, den er dog ikke højere end 40 cm, så pas på, at den ikke bliver overskygget af naboplanter. Denne sort er hvid/lilla med fyldte blomster, som dufter dejligt. Planten er giftig. Djævletrompet kan ikke overvintres, men da planten udvikler frøkapsler, lader den sig nemt så igen om foråret.

Såning: Fra februar til midt april i et minidrivhus ell. lign. med lysgennemtrængeligt dække henover. Lad frøene ligge i blød natten over i rumvarmt vand inden såning, det fremmer spiringen. Brug såjord eller kokosfibre med god luftgennemgang og lavt eller intet indhold af næringsstoffer. Jorden/fibrene skal holdes jævnt fugtigt under spiringen (ikke vådt). For at undgå skimmel skal der hver 3. dag luftes kort ud ved spirerne. I de første 6 uger efter spiringen skal direkte sol begrænses. 5 - 8 uger efter spiring kan frøplanten forsigtigt ompottes. Pas på, at de nye rødder ikke beskadiges. Plant ud når nattefrost er overstået.  

Sådybde: 1 cm dækket med fint jord. Hold dem fugtige under spiringen.

Spiringstid: 14-20 dage

Spiringstemperatur:  20°

Planteafstand: 30 cm mellem planterne, 30 cm mellem rækkerne. 

Dyrkning: Gerne solrigt, men beskyttet mod regnen, da blomsterne har deres åbning øverst og derved hurtigt fyldes med vand, som vil føre til råd i blomsten.Jorden skal være særdeles godt drænende og helt fri for ler. Planten trives sågar på steder, hvor andre blomster forlængst ville være tørret ud. På grund af dens hurtige vækst og mange blade og blomster er behovet for næringsstoffer meget højt. Ideelt er det med en ugentlig omgang krukkeplantegødning i perioden april til oktober.

Blomstring: Juni - oktober

Størrelse: 40 cm høj

Indhold: 0,5 g, som passer til ca. 2,5 m2

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer