Kæmpe-Margerit, May Queen, frø

10,50 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Kæmpe-Margerit, May Queen, frø

Chrysanthemum maximum

Horti Tops frø

Kæmpe-Margerit, også kaldet Kæmpe Marguerit, kan prale med store, hvide blomster, solgul midte og blanke grønne blade - og bedst af alt, de blomstrer hele sommersæsonen. Rank og munter er May Queen ret så spektakulære i en eng, vild have, eller skåret til buketter. Denne staude vil vende tilbage med stor entusiasme hvert år.

Såning: Så fra midt marts-juli i frøbed og plant ud på den blivende plads i det sene efterår.

Sådybde: 0,25 cm dækket med fint jord. Hold dem fugtige under spiringen.

Spiringstid: 20 dage

Planteafstand: 30 cm mellem frøene, 30 cm mellem rækkerne. Hvis du forspirer, kan du så tættere og øge afstanden, når du udplanter dem. Overvej, om planten skal have en beskyttet vokseplads, eller om den skal opbindes. Margeritter kan blive høje og kan godt lægge sig eller knække.

Dyrkning: Placer May Queen i en almindelig og næringsrig havejord – gerne i fuld sol for en smukkere blomstring. Jorden skal være veldrænet og må ikke være for tung og våd. Vand jævnligt i vækstsæsonen. Gød med kompost omkring planten eller gødning i foråret inden sommerens blomstring. Vinterdæk med et lag nedfaldne blade og grangrene, så planten ikke tager skade vinteren over. Del gerne May Queen med et par års mellemrum for at holde den frisk og med en rig blomstring. Den deles og flyttes bedst i efteråret, hvor jorden er lun og fugtig. 

Blomstring: Klip visne blomsterhoveder af for at forlænge blomstringen. Når du fjerner blomsterne, vil planten danne nye blomster med frø, så den kan formere sig.

Størrelse: 75 cm høj

Indhold: 0,75g (ca. 1500 frø pr. g)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer