Sommeradonis, frø

12,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Sommeradonis, frø

Adonis aestivalis

Horti Tops frø

Sommeradonis er meget smuk med sine filigranagtige blade og skønne rød/orange blomster med den mørke/sorte plet i midten.  Sommeradonis gør sig virkelig godt i stenhaven og i en cottage garden. Sommeradonis er også velegnet i den lidt vilde have eller i blomsterengen,men den er også rigtig fin i en krukke. 

Sommeradonis er navngivet efter den græske gudinde for kærlighed, skønhed og romantik, Afrodites, unge elsker, Adonis. Han var kendt for sin skønhed, og hans navn bruges stadig som betegnelse for en smuk yngling, en adonis. 

Alle Sommeradonis' plantedele er let giftige.

Såning: Sås udendørs fra slut marts til slut maj i rækker eller spredt. Tynd ud om nødvendigt. Ønsker man en tidligere blomstring, kan man så Sommeradonis udendørs i august-september,og så vil frøene spire det efterfølgende forår, når temperaturen er rigtig.

Sådybde: 0,5 cm dækket med fint jord. 

Spiringstid: Ca. 20 døgn 

Planteafstand: 10 cm mellem frøene, 30 cm mellem rækkerne. Hvis du forspirer i frøbed, kan du så tættere og øge afstanden, når du udplanter dem.

Dyrkning: Sommeradonis er en ret nøjsom plante, der trives i almindelig havejord. Den bør vandes i tørre perioder, men må ikke soppe i vand. Foretrækker sol eller kun let skygge. 

Blomstring: Ca. 90 dage efter såning - eller det følgende forår, hvis den sås om efteråret.

Størrelse: Ca. 40 cm høj

Indhold: 2 g

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud