Bog: Smuk køkkenhave, 2. udgave - Inspiration & haveplaner, af Louise Risør og Jacob Fischer

Revideret udgave
Indbundet, 196 sider. 
ISBN: 97887931594723
248,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

Køkkenhaven kan sagtens både være til pynt og til nytte, og så er det et perfekt voksen-/børneprojekt, hvor man både kan hygge sig og se et fælles resultat af anstrengelserne.

At få køkkenhaven til at blive havens vigtige midtpunkt, kan også lade sig gøre, hvis man indretter den lige så smuk og med lige så stor omtanke som blomsterhaven.

Med "SMUK KØKKENHAVE" tager landskabsarkitekterne Jacob Fischer og Louise Risør dig med på en haverejse til ti af Europas kendte og mindre kendte haver i bl.a. Frankrig, England, Marokko, Slovenien, Sverige, hvor køkkenhaven spiller hovedrollen. Med afsæt i de mange referencer har forfatterne designet ti konkrete forslag til indretning af en helt almindelig villahave. Forslag, hvor køkkenhaven både er til pryd og nytte og spiller en central rolle i havens samlede komposition. 

Langt de fleste villahaver har en stor græsplæne på havens bedste plads med masser af sol, lys og luft - det ideelle sted for en køkkenhave. Det er på denne plads, at det nye køkkenhaveliv kan opstå. 

"SMUK KØKKENHAVE" viser en vej, hvorpå du kan være sammen med din familie om en meningsfuld hobby, der på én og samme tid holder dig i form, giver sjælen ro og skaffer de eftertragtede gode og sunde råvarer på bordet - på en bæredygtig måde. 

Bogen er rigt illustreret med fotos mv., som kan inspirere dig til at starte din egen køkkenhaverevolution.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud