FÅ GRATIS FRØ MED I ORDREN * SÅ LÆNGE LAGER HAVES * LÆS MERE HER!!! 

VI HOLDER SOMMERFERIE FRA 22. juni - 14. juli

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men vi sender ikke varer ud i denne periode og der bliver ikke besvaret mail og telefon.
Pengene trækkes naturligvis først ved afsendelse, og er blot reserveret på dit kort/MobilePay imens.
Du må påregne ekstra leveringstid efter ferien, da vi forventer STOR travlhed.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på webshoppen, og din returnering vil blive behandlet efter 14. juli.

Sidste udkald for bestilling!
Sidste udkald for at bestille inden ferien er d. 20. juni

Hav en fantastisk sommer :-)

Hilsen Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian og Bo

 Bog: Sø og å - livet over og under vandspejlet, af Michael Petersen

Indbundet, 128 sider. 
Måler: 21x16 cm.

ISBN: 9788793159556

149,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Om dyrelivet ved Danmarks søer og åer

Bogen henvender sig til hele familien og kan bruges som guide til at identificere de mest almindelige dyr og planter - plus nogle mindre almindelige, men meget spændende arter. Tag bog, et lille fangstnet og en plastikbakke med på ekskursion i naturen, eller las den som godnatlæsning med de store børn. 

Bogen er skrevet ud fra umiddelbar fascination af den utrolige verden, som vi kan finde blot ved at bevæge os få skridt ud i naturen. 

Dyrene, fra den mindste dafnie til de største svaner, lever alle et liv, der er afhængigt af det ferske vand og det miljø på land, der ikke ville eksistere uden vandet. 

Læs om fantastiske tilpasninger og symbioser, om hvordan det hele hænger sammen i et fint og afbalanceret system. Og nyd illustrationerne, der siger mere end mange ord. 

Michael Petersen er uddannet dyrlæge, men skiftede tidligt livsbane for en karriere som billedkunstner og grafisk designer. I 18 år havde han sit virke i Københavns Zoologiske have, hvor hans tegninger og design kan ses på skilte og i udstillinger, bl.a. Den Arktisk Ring. Nu er han tilbage ved kilden, fra dengang han som dreng var ude med net og syltetøjsglas for at finde vandedderkopper og haletudser. 

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud