Nyhed

Bog, Spor i naturen, af Lars-Henrik Olsen og Michael Petersen

Softcover, 120 sider.

ISBN: 9788793159747

Udgivelsen af "Spor i naturen” er støttet af Aage V. Jensens Fond, 15. Juni Fonden, Veluxfonden samt Copydanmidler tildelt af Autorkontoen i Dansk Forfatterforening og Skønlitterære Forfattere.
139,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

Den uundværlige naturguide, der på en enkel og oplysende måde beskriver meget af det spændende, man kan opleve i naturen. Bogen er nem at slå op i, og den er skrevet i et let og forståeligt sprog. De mange fine illustrationer og den kortfattede tekst giver en god indføring i naturens forunderlige verden.

Tag bogen med ud i natur eller i have, og se hvilket dyr, der har efterladt sig spor, hvilken fugl, der har bygget rede, hvilket insekt, der har gnavet i træet og meget mere. Bogen beskriver desuden en del af de underlige svampedyr, svampe og planter, man kan se i naturen

Håndbogen kan gøre skovturen til en spændende sporjagt ved at vise de mange sportegn, man ellers let kan overse.

Teksten er skrevet af Lars-Henrik Olsen, zoolog og naturformidler. Forfatter til over 100 bøger, de fleste om dyr og natur.

Illustrationerne og bogens design er udført af Michael Petersen, dyrlæge, billedkunstner og grafisk designer. Forfatter og tegner til bl.a. bogen "Sø & Å - livet over og under vandpejlet"

Bagpå bogen er der trykt en 20 cm lineal, som du kan bruge, når du undersøger dine fund

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer