XL Blomsterblanding til bier, 50m2, frø

139,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Blomsterblanding til bier, 50m2, frø

Buzzy® quality seeds - Friendly Flowers

Denne fantastiske blanding omfatter mere end 20 forskellige, lave blomstersorter og er specielt sammensat til at tiltrække så mange bier og andre insekter som muligt, der samler pollen og samtidig bestøver. Blandingen indeholder både etårige og flerårige.

Både for børn og voksne er bier, udover at være nyttige og flittige, altid dejlige at se på mens de flyver fra blomst til blomst.

Såning: Fra maj (når det er frostfrit) til slut juni direkte på det blivende sted. De øverste 3-4 cm af jorden skal være løs og gennemarbejdet med en rive for det bedste resultat.

Æsken indeholder både frø og et granulat. Bland begge dele i en skål. Så spredt - Det er en god idé først at inddele arealet i f.eks. 10 lige store dele og samtidig dele frøene i 10 dele. Så kan man sikre sig mod at få sået alle frøene, inden man er færdig med hele området.

Efter såning skal jorden klappes til (brug evt. et bræt), så der er god kontakt med jord og frø. Hold jorden fugtig (forsigtigt, så frøene ikke skyller bort) til fremspiring.

TIP!: Lad blomsterne stå, når de er afblomstret, så de danner frø til næste år. Mange etårige vil selvså, og du vil have en fin blanding igen næste forår. For et endnu bedre resultat, kan du klippe de flerårige ned til 10-15 cm over jorden i oktober, så undgår du for meget kvælstof i jorden. 

Højde: Ca. 20-35 cm

Indhold: 1x80 g frø+1x1,8 kg granulat - Nok til 50 kvm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer