XL Blomsterblanding til mariehøner, 50 m2, frø

139,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Blomsterblanding til mariehøner, 50 m2, frø

Buzzy® quality seeds - Friendly Flowers

Denne paradis-blanding for mariehøns omfatter mere end 20 forskellige blomstersorter, der er specielt sammensat til at tiltrække så mange mariehøner som muligt.

Blandingen indeholder både etårige og flerårige.

Mariehøner er - udover at være vældig søde og underholdende for både børn og voksne at se på, nyttige og flittige til at spise bladlus.

Såning: Fra maj (når det er frostfrit) til slut juni direkte på det blivende sted. De øverste 3-4 cm af jorden skal være løs og gennemarbejdet med en rive for det bedste resultat.

Æsken indeholder både frø og et granulat. Bland begge dele i en skål. Så spredt - Det er en god idé først at inddele arealet i f.eks. 10 lige store dele og samtidig dele frøene i 10 dele. Så kan man sikre sig mod at få sået alle frøene, inden man er færdig med hele området.

Efter såning skal jorden klappes til (brug evt. et bræt), så der er god kontakt med jord og frø. Hold jorden fugtig (forsigtigt, så frøene ikke skyller bort) til fremspiring.

TIP!: Lad blomsterne stå, når de er afblomstret, så de danner frø til næste år. Mange etårige vil selvså, og du vil have en fin blanding igen næste forår. For et endnu bedre resultat, kan du klippe de flerårige ned til 10-15 cm over jorden i oktober.

Højde: Ca. 50-90 cm

Indhold: 1x80 g frø+1x1,8 kg granulat - Nok til 50 kvm.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud