Xotica coll., Chili, Habanero Mix, frø

16,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Xotica coll., Chili, Habanero Mix, frø

Capsicum chinense

Buzzy® Xotica Collection

Dette Habanero chilimix er ret stærk med en dæmpet smag og duft af citrus. Grøn som umoden og gul/orange som moden. Hvis du ønsker at bruge dem i varm mad, er det bedst at tilsætte en hel chili i slutningen og koge den med i kort tid, hvis det ikke skal være alt for stærkt. Med en Scoville-score på 125.000-350.000 skal der ikke meget til.

Chili bliver herhjemme ofte dyrket som en etårig, men man kan med rimelig succes overvintre planten indendørs og sætte den ud igen næste forår/sommer. Mange chili kan dyrkes i en krukke i vindueskarmen, men nogle kan også blive ret så omfangsrige på én sæson og kan med fordel dyrkes i et drivhus, havestue, orangeri eller på en lun plads på terrassen. Denne sort kræver meget varme. 

Scoville: 125.000-350.000

Såning: Fra midt januar til maj i et opvarmet frøbed, drivhus eller indendørs ved 20°, hvorefter du kan afhærde dem og transplantere dem om til deres blivende plads, når risikoen for nattefrost er ovre. Du kan også så direkte på det blivende sted, når temperaturen er 20-25°. 

Sådybde: Tryk let ned i jorden og drys ca. 2 mm fint jord på.

Spiringstid: Ca. 15 dage

Planteafstand: 50 cm mellem planterne, 70 cm mellem rækkerne når de udplantes. Denne sort behøver støtte.

Dyrkning: Placeres solrigt og beskyttet for vinden. Du må endelig ikke overvande eller overgøde din chili. Knib de første 5-7 blomster af, så får du en bedre høst, da planten kan bruge krudtet på bladdannelse og forgrening i stedet.

Indhold: Ca. 0,5 g frø

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud