Statice Pacific Mix, frø

12,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Statice Pacific Mix, frø

Sinuata (limonium)

Horti Tops frø

Vi elsker Statice. Det er en perfekt blomst til tørring. Hvis du vil tørre den, skærer du stænglen af lige inden blomsten er fuldt udsprunget og hænger den med hovedet nedad på en mørkt, tørt sted.

Statice Pacific Mix er en etårig, skøn blomst med usædvanlige blomster. Denne blanding har forskellige dejlige, lyse farver: lyserød, gul, lilla, orange og blå.

Brug Statice for at tiltrække sommerfugle og bier og både som en buketblomst og tørret blomst. Disse smukke og usædvanlige blomster er velegnede til at tilføje et stænk af farve til din have. Hvis du regelmæssigt fjerner visne blomster (eller bruger dem som afskær) vil Statice blomstre fra begyndelsen af sommeren til midten af efteråret.

Forspiring: Så frøene indendørs i det tidlige forår, og plant dem ud, når der ikke længere er fare for, at planterne får frost. 

Såning: Så frøene udendørs under glas fra midt marts - midt april, og plant dem ud, når der ikke længere er fare for, at planterne får frost - ca. 5-6 uger efter såningen. Så dem på det blivende sted i maj.

Sådybde: 0,5 cm dækket med fint jord. Hold dem fugtige under spiringen.

Spiringstid: ca. 14 døgn 

Planteafstand: 35 cm mellem frøene, 35 cm mellem rækkerne. Hvis du forspirer i frøbed, kan du så tættere og øge afstanden, når du udplanter dem.

Dyrkning: Foretrækker fuld sol

Størrelse: Ca. 80 cm høj

Indhold: Ca. 0,25 g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud