Nelson Garden Primo vitamino, spireboks

99,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Leveringstid er 7-9 dag(e)

Beskrivelse

Primo vitamino, spireboks

Kan genbruges til mange dyrkninger

Nelson Garden®

Hvem elsker ikke sprøde spirer på maden - udover at smage godt, så ser det jo virkelig dekorativt ud og kan pifte selv den kedeligste madpakke op.

Ved hjælp af spireboksen er det enkelt at dyrke spirer - så nu kan du nemt blive selvforsynende med spirer.

Når frøene spirer i spirekassen dannes der mængder af nyttige vitaminer og mineraler.

Spirerne bør opbevares i køleskab, og er så holdbare i ca. 4-5 dage. Tip! Vend spireboksen på hovedet i køleskabet.

Spireboksen måler: 15 x 15 cm.

 

Dyrkningsvejledning:
Læg ca. 2 spiseskefulde spirefrø i spireboksen. Tilsæt vand, som skal få frøene til at svulme op og påbegynde spireprocessen. Hæld forsigtigt vandet fra igen gennem det perforerede låg efter 1-12 timer. (tiden står på de fleste af poserne, og ellers regn med 6-8 timer)

Lad de fugtige frø blive i beholderen ved ca. 20-25°. Læg et viskestykke eller lign. over spireboksen, så der bliver mørkt ved frøene. Først når de spirer, skal de små spirer placeres lyst og ikke længere tildækket.

2-3 gange om dagen hælder du vand i beholderen for at skylle indholdet og hælder det meste vand fra igen. Dette bliver det eneste arbejde du får med spirerne: Tilsæt vand og hæld fra. Denne proces er meget vigtig, da spirerne kan begnde at rådne eller udtørre, hvis vandet ikke skiftes.

Når der er gået 5-18 dage (afhængig af sort), er spirerne klar til at blive spist. Beholderen med spirer opbevares nu bedst i køleskabet i op til 4-5 dage. Herefter kan du påbegynde en ny omgang sunde, lækre spirer - eller microgreens, som de også kaldes.

Et tip er at købe mere end 1 beholder, så kan du næsten hele tiden have friske spirer. Og også have forskellige slags samtidig.

Prøv flere forskellige slags spirer og find din favorit. Vi har utroligt mange at vælge imellem. Og prøv også vores Micro Leafs, som du let kan dyrke i vindueskarmen.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud