ECOstyle, 100% Organisk Citrus-/Olivengødning, 500 ml

ECOstyle, 100% Organisk Citrus-/Olivengødning, 500 ml- rækker op til 100 l opblandet gødning

  • Specielt udviklet til alle arter i citrusfamilien - lemon, citron, appelsin m.m. samt middelhavsplanter og oliventræer.
  • Naturlig klar, lugtfri og letflydende, som er velegnet til kapillærkasser og selvvandingspotter.
  • Kan også anvendes i økologiske haver.
79,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Produktspecifikationer

Anvendelsesområde:
Gødning til citrus- og olivenplanter.

Dosering og rækkeevne:
Bland op med vand jf. doseringsvejledningen bag på flasken. 500 ml koncentrat rækker op til 100 liter færdigblandet gødning.

Indhold:
NPK 6-1-2. Organisk flydende krydderurtegødning baseret på planter. Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester. Du kan være sikker på, at de ikke indeholder rester fra sukkerroeproduktionen i form af roemelasse/vinasse.
Læs sikkerhedsdatablad
Opbevares tørt og frostfrit.

 

Tilført gavnlige mikronæringsstoffer, som dine planter elsker

Naturlig gødning til dine citrus- og olivenplanter

Med en organisk citrus- og olivengødning får du en 100% naturlig gødning, som styrker dine planter. En naturlig gødning giver sunde og mere robuste planter med større og mere smagfulde frugter, som bedre kan modstå angreb fra skadedyr og svampesygdomme.
Den naturlige gødning kan også bruges i økologiske hjem og haver- jf. Økologiforordningens (EU) 2018/848 artikel 31.

Den organiske Citrus-/Olivengødning er tilført gavnlige mikronæringsstoffer, som dine planter elsker. Dine planter har brug for mange forskellige næringsstoffer for at gro og trives, som fx kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K). Foruden N, P og K indeholder en flydende gødning fra ECOstyle også gavnlige mikronæringsstoffer, som fx bor og kobber, som alle er vigtige for dine planters trivsel.

Citrus- og oliventræer og andre middelhavsplanter er flotte og fascinerer med deres grønne blade og lysende blomster og frugter. Men de kræver også en speciel pasning og en unik sammensat gødning, som indeholder næringsstoffer tilpasset deres behov.

Med ECOstyle organisk citrus- og olivengødning er du sikker på, at planterne optager nøjagtig de næringsstoffer de har brug for. 

ECOstyle citrus- og olivengødning er baseret på planter og sikrer udvikling af sunde og robuste planter, der får flotte grønne blade, flere blomster og bedre frugter.

Især inden for citrusfamilien kan mangel på næring give gule blade. ECOstyle organisk citrus- og olivengødning har et højt indhold af jern, som reducerer gulfarvning af bladene. 

 
100% naturlig gødning til frugter og grøntsager Forebyg syge og svage planter

100% naturlig gødning til frugter og grøntsager

Med en krydderurtegødning fra ECOstyle er du altid sikker på, at du får en 100% organisk gødning - ligesom alle vores andre gødninger.

 

Forebyg syge og svage planter

Udover at give mere smagfulde krydderurter, er gødningen også med til at forebygge angreb fra fx svampesygdomme ved at tilføre næring til planterne, der gør dem sunde og stærke til at modstå et angreb.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud