ECOstyle, 100% Organisk Krydderurtegødning, 500 ml

ECOstyle, 100% Organisk Krydderurtegødning, 500 ml - rækker op til 100 l opblandet gødning

  • Giver sunde og stærke planter med mere smagfulde krydderurter.
  • Naturlig klar, lugtfri og letflydende, som er velegnet til kapillærkasser og selvvandingspotter.
  • Kan også anvendes i økologiske haver.
79,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Produktspecifikationer

Anvendelsesområde:
Organisk krydderurtegødning er gødning til krydderurter i haven og hjemmet. Gødningen kan også anvendes til grøntsager i krukker, højbede, drivhuse, altankasser m.m.

Dosering og rækkeevne:
Opbland med vand i forholdet 1:200. Ryst flasken med krydderurtegødning. Hæld fx 20 ml gødning i 4 liter vand eller brug flaskens låg som målebæger (40 ml) og opbland i 8 liter vand. 500 ml gødning giver op til 100 liter færdigblandet gødning.

Indhold:
NPK 6-1-2. Organisk flydende krydderurtegødning baseret på planter. Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester. Du kan være sikker på, at de ikke indeholder rester fra sukkerroeproduktionen i form af roemelasse/vinasse.
Læs sikkerhedsdatablad
Opbevares tørt og frostfrit.

Organisk krydderurtegødning er også til den økologiske have

Når du dyrker dine egne krydderurter er du sikker på, at de ikke indeholder andet end det, du selv har givet dem.
Har du en økologisk have, kan du også bruge organisk gødning til dine krydderurter - jf. Økologiforordningens (EU) 2018/848 artikel 31.

Vælg organisk plantebaseret gødning til dine krydderurter

Vælg organisk plantebaseret gødning til dine krydderurter

Med ECOstyle flydende krydderurtegødning får du en 100% naturlig og plantebaseret organisk gødning, som hjælper planterne til at blive sunde og kraftige, så de bl.a. bedre kan modstå angreb fra skadedyr og sygdomme. Det giver flere og mere smagfulde krydderurter til dig og din familie.

Krydderurter i haven. Krydderurter på altanen. Krydderurter i drivhus. Ja, de kan stå mange steder. Sågar også indenfor.

Det er populært at have krydderurter i haven og det er helt forståeligt: De kan let passe ind alle steder, de er utrolig flotte, de giver haven en fantastisk duft og de kan bruges til te, drinks, desserter og utallige retter, hvor de giver maden et pift, samtidig med at tilføre vitaminer og mineraler. 

Sådan gør du: Sol, vand og gødning til krydderurter.

Mange krydderurter er nemme at passe og pleje. Det gælder fx de flerårige krydderurter som purløg, oregano, citronmelisse og mynte. Timian er også nem og den er endda stedsegrøn, så den står flot om vinteren og du kan plukke lidt fra den hele året. Andre kræver lidt mere af dig, typisk de etårige krydderurter som fx basilikum, dild, persille og koriander.

Langt de fleste krydderurter elsker lyset fra solens stråler og udvikler en mere intens smag. De skal have vand regelmæssigt, men absolut ikke for meget, og mange vil helst have det rimelig tørt. Enkelte krydderurter som fx persille, purløg og basilikum skal dog have det rimelig fugtigt hele tiden og må ikke tørre ud, så kommer de nemlig ikke igen.

Især til krydderurter i krukker og potter er det vigtigt at give krydderurtegødning. Krydderurterne står i et lukket miljø i krukken og kan ikke trække næring fra jorden. Med ECOstyle organiske Krydderurtegødning giver du dine krydderurter nøjagtig de næringsstoffer, som de har behov for. Og fordi gødningen er organisk, er du sikker på, at krydderurterne ikke får for meget gødning på bekostning af smagen. 

En organisk gødning er altid 100% naturlig og god til både etårige og flerårige krydderurter. Modsat en kunstgødning, kan krydderurterne med en organisk krydderurtegødning optage den næring, som de har brug for. Endda i deres eget tempo, så de ikke bliver høje og ranglede.

Med ECOstyle organiske gødning til krydderurter får du sunde og kraftige krydderurter, der er endnu flottere at se på, giver endnu mere smag og som bedre kan modstå angreb.  

Den flydende krydderurtegødning fra ECOstyle er tilført gavnlige mikronæringsstoffer, som dine planter elsker

Dine planter har brug for mange forskellige næringsstoffer for at gro og trives, som fx kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K). Foruden N, P og K indeholder en flydende gødning fra ECOstyle også gavnlige mikronæringsstoffer, som fx bor og kobber, som alle er vigtige for dine planters trivsel.

 

100% naturlig gødning til frugter og grøntsager Forebyg syge og svage planter

100% naturlig gødning til frugter og grøntsager

Med en krydderurtegødning fra ECOstyle er du altid sikker på, at du får en 100% organisk gødning - ligesom alle vores andre gødninger.

 

Forebyg syge og svage planter

Udover at give mere smagfulde krydderurter, er gødningen også med til at forebygge angreb fra fx svampesygdomme ved at tilføre næring til planterne, der gør dem sunde og stærke til at modstå et angreb.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud