ECOstyle, 100% Organisk Orkidégødning, 500 ml

ECOstyle, 100% Organisk Orkidégødning, 500 ml  - rækker op til 100 l opblandet gødning

  • Giver sunde og stærke orkidéer med flotte blomster.
  • Naturlig klar, lugtfri og letflydende, som er velegnet til kapillærkasser og selvvandingspotter.
  • Kan også anvendes i økologiske haver.
79,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Produktspecifikationer

Anvendelsesområde:
Anvendes til orkidéer

Dosering og rækkeevne:
Bland op med vand jf. doseringsvejledningen bag på flasken. 500 ml gødning giver op til 100 liter færdigblandet gødning.

Indhold:
NPK 3-1-5. Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester. Du kan være sikker på, at de ikke indeholder rester fra sukkerroeproduktionen i form af roemelasse/vinasse.
Læs sikkerhedsdatablad
Opbevares tørt og frostfrit.

Giv altid organisk orkidégødning

Med ECOstyle organiske orkidégødning er du sikker på at give dine orkidéer den næring, som de har behov for. Du giver dem en 100% naturlig gødning, baseret på planter og helt fri for både genmodificeret materiale og tungmetaller.

Orkidégødning som dine orkidéer elsker

Orkidégødning som dine orkidéer elsker

Orkideer gror naturligt på træer og sten, hvor der ikke er meget næring. Når du vælger gødning til orkidéer, er det vigtigt at vælge en gødning, som er tilpasset orkidéer. En traditionel blomstergødning indeholder ofte for meget næring. ECOstyle orkidégødning indeholder en tilpasset mængde af næringsstoffer, som er essentielle for at få flotte og sunde orkideer. 

TIP: Sådan giver du orkidéer vand og gødning

Ved vanding af orkideer, skal du være opmærksom på, at de ikke skal have ret meget vand i forhold til andre almindelige blomster.

Når du vander i orkideernes vækstfase, altså når de danner nye rødder og blade (typisk i perioden marts-oktober), kræver de mere næring og derfor skal du ved vanding give orkidegødning hver anden uge. I hvilefasen (vinterperioden), skal du vande med halv dosering af orkide gødning. Giv altid vand i potten, men aldrig så meget, at rødderne står i vand. 

Den flydende orkidégødning fra ECOstyle er tilført gavnlige mikronæringsstoffer, som dine planter elsker

Dine planter har brug for mange forskellige næringsstoffer for at gro og trives, som fx kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K). Foruden N, P og K indeholder en flydende gødning fra ECOstyle også gavnlige mikronæringsstoffer, som fx bor og kobber, som alle er vigtige for dine planters trivsel.

 

100% naturlig gødning til frugter og grøntsager Forebyg syge og svage planter

100% naturlig gødning til frugter og grøntsager

Med en krydderurtegødning fra ECOstyle er du altid sikker på, at du får en 100% organisk gødning - ligesom alle vores andre gødninger.

 

Forebyg syge og svage planter

Udover at give mere smagfulde krydderurter, er gødningen også med til at forebygge angreb fra fx svampesygdomme ved at tilføre næring til planterne, der gør dem sunde og stærke til at modstå et angreb.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud