ÅBENT/LUKKET I DEN FYSISKE BUTIK

HUSK! Vi har åbent i den fysiske butik lørdag d. 4. maj

Den fysiske butik holder lukket d. 8.-10. maj samt 23.-24. maj

Men webshoppen er altid åben,vi sender dog ikke ordrer afsted i perioderne????

I Kr. Himmelfartsferien er vi nemlig til Line Dance Event i Skærbæk med søsterbutikken, www.outbackboots.dk
som også er med på Bogense Træffet 24.-26. maj


Kinakål, Michihili, frø

6,90 DKK
11,50 DKK
Du sparer: 4,60 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Kinakål, Michihili, frø

Brassica Pekinensis

Buzzy® Quality Seeds

 

Placering: Kinakål vil gerne stå i fuld sol i kølige områder og i delvis skygge i varme områder. Så i velarbejdet, godt drænet, men fugtbevarende jord rig på organisk materiale. Tilsæt omsat kompost til bedet før plantning og igen midt på sæsonen.

Såning: ca. juli-august. Så frøene direkte i finkornet, fugtig, ukrudtsfri jord. Lav et 12 mm dybt hul til frøet og vand let. Læg 2-3 frø i hvert hul. Frøene spirer efter 6 til 10 dage ved 13 til 24 ° C  

Dyrkning: Det er nødvendigt at vande lidt og ofte. Hold jorden jævnt fugtig, så planterne vokser hurtigt og bliver sprøde. Langsom vækst kan medføre, at planter går i frø. Hold planterne kølige, når det er varmt i vejret og skyg om nødvendigt, når solen er meget fremme. Lad ikke planterne stå i direkte sol i mere end otte timer hver dag. Hovederne er løse, så man kan binde dem let sammen med raffia i august for at holde bladene sammen. Beskyt frøplanterne fra fugle. Beskyttelse mod snegle og kålsommerfugl kan være påkrævet - læg evt. fiberdug over.

Gode ​​ledsagere: Kål, Blomkål, Rosenkål.

Dårlige ledsagere: Tomater, Peberfrugter, Okra og Kartofler.

Høst: ca. september-oktober
Skær hele hovedet af ved jordniveau, når de er kompakte og faste, og inden de sætter frø. Afslut høsten inden frosten. 

Indhold:  3 g, nok til at så ca.  40m ² (ca. 300 frø pr. g)

Michihili er en blødere, lidt løsere kinakål. Den har tætte, smalle blade med en dybere grøn yderfarve med lysere grønne til næsten hvide indvendige blade.

Smagen på kinakål er stærk aromatisk med en god konsistens. 

Michihilis blade bruges ofte rå i salater eller coleslaw. De kan dampes helt, eller fintsnittet til en salat, eller skåret groft til lynstegning. Kogte blade og stilke tilføjer smag til supper, gryderetter, pastaretter og stirfries. De kan blancheres og fryses i 3 til 4 måneder.

Verden af ​​asiatiske grøntsager er stor og varieret, og mange af dem kan dyrkes herhjemme med en rimelig lille arbejdsindsats.

At dyrke denne hurtigtvoksende kål fra frø er nemt. Så frøene 30 cm fra hinanden, og 40 cm mellem rækkerne. Når de sekundære blade vises, er du kun 30 dage væk fra den første høst.

 

 

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud