FÅ GRATIS FRØ MED I ORDREN * SÅ LÆNGE LAGER HAVES * LÆS MERE HER!!! 

VI HOLDER SOMMERFERIE FRA 22. juni - 14. juli

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men vi sender ikke varer ud i denne periode og der bliver ikke besvaret mail og telefon.
Pengene trækkes naturligvis først ved afsendelse, og er blot reserveret på dit kort/MobilePay imens.
Du må påregne ekstra leveringstid efter ferien, da vi forventer STOR travlhed.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på webshoppen, og din returnering vil blive behandlet efter 14. juli.

Sidste udkald for bestilling!
Sidste udkald for at bestille inden ferien er d. 20. juni

Hav en fantastisk sommer :-)

Hilsen Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian og Bo

 



Nyhed

Bog: Krydderurter-bogen for urteelskere 3. UDG.

BOGEN FOR URTEELSKERE – 3. UDGAVE
Forfatter: Lene Tvedegaard og Gunvor Maria Juul
Indbundet, 414 sider. 
Måler: 24,5x21 cm.

388,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

BOGEN FOR URTEELSKERE – 3. UDGAVE

Denne bog beskriver over 300 forskellige arter og sorter af krydderurter, herunder også vilde krydderurter, der kan bruges i madlavningen. Stort set alle krydderurte-arter og -sorter er med, sammen med information om den bedste dyrkningsmetode, opbevaring om vinteren, frøtagning og høst. Her er også afsnit om krydderurternes mangfoldighed, deres kulinariske egenskaber og vigtige indholdsstoffer.

For mad- og haveentusiaster er der fyldige afsnit om aromaer, brug og dyrkning, og der er gode madopskrifter fra kokkene Kirsten Skaarup, Thomas Hermann, Martin Haugaard Zielke og Jimmy Duevang.

Krydderurternes æteriske olier er afgørende for deres aroma. Derfor gøres der specielt meget ud af at beskrive dem. For hvad er det, der får timian til at dufte så markant, og hvordan bevarer vi bedst disse dejlige aromaer i maden? Skal de koge med i retten eller forsvinder smagsoplevelsen ved opvarmning?

Krydderurter udgør et sundt, grønt krydderi til vores mad. Urterne har også ofte en fortid som læge- planter, men hvad er det, de kan bruges til udover at sætte smag på vores mad og hvorfor? Denne bog giver et overblik over konkrete, veldokumenterede virkninger, samt hvad urterne anbefales til inden for moderne helse.

Lene Tvedegaard, agronom og ejer af Gartneri Toftegaard har sammen med Gunvor Maria Juul, urte- og madhistoriker, skrevet denne vægtige og passionerede bog.

I denne 3. udgave er bogen opdateret og har medtaget nye sorter og arter som Lakrids, Shiso, Sevenseas, Ingefær og Kardemomme samt nye vegetarretter af Kirsten Skaarup.

 

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud