Aubergine, Violetta lunga 2, frø

25,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Aubergine, Violetta lunga 2, frø

Solanum Melogena L.

Franchi Sementi frø

Såning: Så indendørs fra ca. februar-maj. Prik ud efter fremspiring i næringsrig jord. Kan udplantes udenfor i maj, men pas på nattefrosten.


Sådybde:
ca. 1 cm dækket med fint jord. Hold dem fugtige under spiringen.

Planteafstand: ca. 80 cm mellem frøene, og ca. 80 cm mellem rækkerne. 

Dyrkning: Aubergine er en varmekrævende sag, der skal have dagtemperaturer på mindst 18-20 grader for at trives, så hvis de skal på friland, skal det være på et meget lunt sted. De trives bedst i fuld sol og med god vanding, roden må dog ikke soppe – og tilførsel af gødning 2-3 gange i løbet af juli måned. Sørg for, at de enkelte planter har plads nok, efterhånden som de vokser til. Auberginer er normalt selvbestøvende uden videre problemer, men sætter planten ikke an til frugter, kan man hjælpe den på vej med en pensel. Aubergine behøver opbinding eller støtte men behøver ikke beskæring.

Størrelse: Ca. 90 cm høj

Indhold: ca. 4 g

Aubergine af sorten Violetta lunga  dyrkes bedst i drivhus, da den er varmekrævende. Auberginer er langsomtvoksende i det danske klima, men i drivhus kan man sagtens nå at høste.

Violetta lunga er meget produktiv plante der udvikler faste, mørkviolette og aflange frugter med meget få kerner og en yderst delikat smag. Planten er også meget dekorativ, da den udvikler smukke violette blomster.
Aubergine er super lækker kogt, stegt eller grillet.
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer