FÅ GRATIS FRØ MED I ORDREN * SÅ LÆNGE LAGER HAVES * LÆS MERE HER!!! 

VI HOLDER SOMMERFERIE FRA 22. juni - 14. juli

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men vi sender ikke varer ud i denne periode og der bliver ikke besvaret mail og telefon.
Pengene trækkes naturligvis først ved afsendelse, og er blot reserveret på dit kort/MobilePay imens.
Du må påregne ekstra leveringstid efter ferien, da vi forventer STOR travlhed.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på webshoppen, og din returnering vil blive behandlet efter 14. juli.

Sidste udkald for bestilling!
Sidste udkald for at bestille inden ferien er d. 20. juni

Hav en fantastisk sommer :-)

Hilsen Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian og Bo

 Vinterkarse, langskulpet, frø

12,95 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Vinterkarse, langskulpet, frø

Barbarea verna. Praecox.

Horti Tops frø

Vinterkarse, også kaldet amerikansk karse og landkarse, er en plante, der kan levere meget velsmagende grønne blade til vinterens salater, hytteost, kødretter og i f.eks. sandwiches. Den har glinsende, mørkegrønne blade, der sidder i flade rosetter og smagen minder om brøndkarse, lidt stærk og krydret med toner af peber og sennep. Smagen bliver kraftigere og mere intens, desto større bladene bliver. Når Vinterkarse begynder at danne knopper om foråret, kan du plukke dem, inden de springer ud, og bruge dem på samme måde som små broccolibuketter – f.eks. som rå, dampede eller lynstegte.

Friland: Fra midt marts til september i rækker eller spredt.

Sådybde: Riv let ned i jorden.

Spiringstid: ca. 5-7 dage

Planteafstand: 15-20 cm mellem planterne, 15-20 cm mellem rækkerne.

Dyrkning: Vinterkarse kan dyrkes i en almindelig fugtig havejord og gerne i halvskygge. Den er utrolig hårdfør og tåler vinterens kuldeperioder og frost godt. Den vokser løbende og holder kun pause i perioder med frost. Hvis der er meget tørre perioder i løbet af vinteren, er det vigtigt at vande, ellers bliver bladene for grove og smagen for skarp.

Vinterkarse er toårig, og hvis man lader den gå i blomst det efterfølgende forår, får den gule korsblomster på op til en meter høje stængler. Derefter sætter den frø og dør.

Høst: Fra planten er ca. 2 mdr. og løbende. Hvis du nøjes med at høste af bladene og lader rosettens midte med rod stå, vil planterne fortsætte med at skyde nye blade

Indhold: 3 g

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud