HUSK! VI HAR LUKKET I DEN FYSISKE BUTIK D. 4.-29. JUNI
Vi holder delvis sommerferie fra 4.-29. juni
Den fysiske butik er lukket i perioden, og vi besvarer ikke mails og telefon.
Du kan sagtens bestille i webshoppen, men i denne periode bliver der kun sendt varer ud i begrænset omfang.
Pengene trækkes naturligvis først, når varen sendes, og er blot reserveret på din betalingsmetode.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på forsiden af webshoppen under punktet ”returseddel”
... for din tålmodighed belønner vi dig med
20% RABAT*
i perioden 4.-29. juni
*Dette gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og fragt
Koden, du skal benytte i punkt 4 ved betaling, er:
Sommer2023
Og det bedste er, at den gælder i BEGGE vores webshops
Altså både hos https://www.outbackboots.dk/ og https://haveisten.dk/
Hav en fantastisk juni :-)
HAR DU HUSKET AT FÅ DINE GRATIS FRØ MED?
Xotica Coll., Kinaløg / kinesisk purløg, frø
Xotica Coll., Kinaløg / kinesisk purløg, frø
Allium tuberosum
Buzzy® Xotica Collection
Kina purløg – Kinesiske purløg
Denne flerårige kinesiske purløg bruges meget i asiatiske retter, hvor den tilføjer en mild hvidløgssmag. Hele planten er spiselig, og både blade, blomster og løgene kan bruges. Den bliver ca. 25-30 cm høj. Kinaløg danner en tue og kan let dyrkes i potter/krukker og altankassen. På friland vil den med tiden brede sig godt.
Såning: Fra marts til august i rækker på åben jord eller i potter. Trives i almindelig havejord i lys og halvskygge. Du kan også så dem indendørs i potter hele året rundt.
Sådybde: 0,3 cm dækket med fint jord. Hold dem fugtige under spiringen.
Spiringstemperatur: Fra 10°
Spiringstid: 7-10 dage
Planteafstand: 5 cm mellem frøene, 20 cm mellem rækkerne
Dyrkning: Hold kinaløg ukrudtsfri. Vand i tørre perioder.
Høst: Fra maj til oktober. For at få et godt udbyttet af kinaløg, anbefales det at klippe planten tilbage efter andet år.
Indhold: Ca. 3 g - nok til ca. 2 m2.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.