Økologiske spirer, Karse ,frø

Buzzy® organic seeds

EU Økologimærke NL-BIO-01 * EU/Ikke-EU-jordbrug * Skal kontrolnummer 014218

21,50 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

Økologiske spirer, Karse, frø

Lepidium sativum

Buzzy® Organic Sprouting

Karsespirer smager dejligt som drys på smørrebrødet og så er de lette at få til at spire. Karse indeholder sennepsolie og smager også fantastisk til bl.a røget laks, i kartoffelsalater og et hav af andre retter. 

Instruktioner: 

At dyrke din egen lille spirehave er en sjov og spændende proces. Du vil komme ind i en rutine, når du har gjort det et par gange. Husk at spiringen sker i forskellig hastighed under forskellige temperaturer. Jo varmere det er, desto hurtigere vil de spire. Disse  frø vil være klar efter ca. 4 dage.

Her er, hvad du skal bruge:

Spirebakke. Hvis du ikke har en sådan, kan du bruge et stort glas på ca. 1 liter.
Gaze og elastik
2 spiseskefulde økologiske karse-frø
Kogt vand
Vat

Placer vattet og derpå frøene i din valgte beholder og dæk det med nogle cm lunkent, kogt vand. Hvis du bruger et glas, så læg et par lag gaze henover og sæt en stram elastik omkring, så du nemt kan dræne vandet fra. Lad dem trække natten over på et lunt, mørkt sted. Efter ca. 8 til 10 timer dræner du vandet fra.

Skyl frøene med vandhanevand 2 til 3 gange om dagen i ca. 4 dage. Dræn vandet fra efter hvert skylning. Vattet holder på fugtigheden, så de små spirer ikke tørrer ud. Anbring beholderen på et lunt, mørkt sted i denne periode. Sørg for at dræne alt vandet efter hver skylning for at forhindre at spirerne bliver dårlige.

Efter ca. 4 dage, er de klar til spisning.  Sørg for at huske skylningen, da spirerne hurtigt tørrer ud i varme og tørre omgivelser.  Spis spirerne med det samme eller opbevar dem op til en uge i køleskab.

Posen indeholder: ca. 30 gram frø

Kan indeholde spor af allergener

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud