FÅ GRATIS FRØ MED I ORDREN * SÅ LÆNGE LAGER HAVES * LÆS MERE HER!!! 

VI HOLDER SOMMERFERIE FRA 22. juni - 14. juli

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men vi sender ikke varer ud i denne periode og der bliver ikke besvaret mail og telefon.
Pengene trækkes naturligvis først ved afsendelse, og er blot reserveret på dit kort/MobilePay imens.
Du må påregne ekstra leveringstid efter ferien, da vi forventer STOR travlhed.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på webshoppen, og din returnering vil blive behandlet efter 14. juli.

Sidste udkald for bestilling!
Sidste udkald for at bestille inden ferien er d. 20. juni

Hav en fantastisk sommer :-)

Hilsen Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian og Bo

 Økologiske Alfalfa-/Lucernespirer, frø

Buzzy® organic seeds

EU Økologimærke NL-BIO-01 * EU/Ikke-EU-jordbrug * Skal kontrolnummer 014218

21,50 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

Økologiske Alfalfa-/Lucernespirer, frø

Medicago sativa

Buzzy® Organic Sprouting

Lucernespirer, eller Alfalfa er afledt af Al-fac-facah, hvilket betyder "far til al mad" på arabisk.  Udover høje værdier af protein og caroten indeholder Alfalfa også essentielle vitaminer, herunder vitaminer C, D, K, E, B12. Spirene har en lækker frisk smag og bruges ofte til at garnere kød og fisk og som et supplement til salater. Disse spirer en også fine, når de kombineres med æg og tomat eller ost i en sandwich. 
 
Instruktioner: 

At dyrke din egen lille spirehave er en sjov og spændende proces. Læg frøene i blød i vand 8-12 timer inden dyrkning. Lucerne dyrkes i 5-9 dage, hvorunder de skylles 2 gange dagligt. Spirerne er klar til brug, når spiren folder de første blade ud. Vær opmærksom på, at spirernes volumen øges op til 15 gange

Her er, hvad du skal bruge:

Spirebakke. Hvis du ikke har en sådan, kan du bruge et stort glas på ca. 1 liter.
Gaze og elastik
Økologiske Lucernespire-frø
Kogt vand

Placer frøene i din valgte beholder og dæk dem med nogle cm lunkent, kogt vand. Hvis du bruger et glas, så læg et par lag gaze henover og sæt en stram elastik omkring, så du nemt kan dræne vandet fra. Lad dem trække natten over på et lunt, mørkt sted. Efter ca. 8 til 10 timer dræner du vandet fra.

Skyl frøene med vandhanevand 2 gange om dagen i 5 til 9 dage. Dræn vandet fra efter hvert skylning og læg evt. beholderen ned, så frøene får så stor en overflade, som muligt. Sørg for at dræne alt vandet efter hver skylning for at forhindre at spirerne bliver dårlige.

Spirerne dyrkes i indirekte lys og kan evt. flyttes til mere lysrige forhold de sidste 3 dage for at gøre spirerne mere grønne. Sørg for at huske skylningen, da spirerne hurtigt tørrer ud i varme omgivelser. Når spirerne er klar, vil de være omkring 10 cm lange. Spis spirerne med det samme eller opbevar dem op til en uge i køleskab.

Posen indeholder: ca. 30 gram frø

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud