GRATIS FRØ!
Du får en pose gratis frø for hver 100 kr., du handler for. Køber du for 300 kr. får du således 3 poser frø med.

Økologiske Broccolispirer, frø

Buzzy® organic seeds

EU Økologimærke NL-BIO-01 * EU/Ikke-EU-jordbrug * Skal kontrolnummer 014218

21,50 DKK
Lager: På lager

Beskrivelse

Økologiske broccolispirer, frø

Brassica Oleracea

Buzzy® bio 

Broccolispirer er fulde af sunde vitaminer og næringsstoffer og har et højt antioxidantindhold. Det er en smagsmæsssig mild spire og kan bruges til at garnere alle slags retter. Absolut anbefalet til at lægge på toppen af cremede saucer, supper og salatretter.

Instruktioner: 

At dyrke din egen lille spirehave er en sjov og spændende proces. Broccolifrø kan være lidt mere udfordrende at spire, da de tager længere tid at spire i forhold til andre frø, så vær tålmodig. Det tager et par dage for spiren at bryde igennem frøet, og de er langsomme i vækst. Du vil komme ind i en rutine, når du har gjort det et par gange. Husk at spiringen sker i forskellig hastighed under forskellige temperaturer. Jo varmere det er, desto hurtigere vil de spire.

Her er, hvad du skal bruge:

Spirebakke. Hvis du ikke har en sådan, kan du bruge et stort glas på ca. 1 liter.
Gaze og elastik
2 spiseskefulde økologiske broccolispire-frø
Kogt vand

Placer frøene i din valgte beholder og dæk dem med nogle cm lunkent, kogt vand. Hvis du bruger et glas, så læg et par lag gaze henover og sæt en stram elastik omkring, så du nemt kan dræne vandet fra. Lad dem trække natten over på et lunt, mørkt sted. Efter ca. 8 til 10 timer dræner du vandet fra.

Skyl frøene med vandhanevand 2 til 3 gange om dagen i 4 til 5 dage. Dræn vandet fra efter hvert skylning og læg evt. beholderen ned, så frøene får så stor en overflade, som muligt. Anbring beholderen på et lunt, mørkt sted i denne periode. Sørg for at dræne alt vandet efter hver skylning for at forhindre at spirerne bliver dårlige.

Det vil sandsynligvis tage 2 til 3 dage for frøene at begynde at spire så vær tålmodig.

Når dine spirer er få centimeter lange og har definerede, gule blade, skal du flytte din beholder til et sted, hvor den kan udsættes for noget sollys. Dette vil gøre det muligt for spirerne at vokse hurtigt. Sørg for at huske skylningen, da spirerne hurtigt tørrer ud i varme og tørre omgivelser. Når spirerne er klar, har de fået mørkere grønne blade og vil være omkring 2,5 cm eller længere. Du skal ikke bekymre dig om at spise dem for tidligt - så snart de er grønne, er de klar til at blive spist. Spis spirerne med det samme eller opbevar dem op til 4-5 dage i køleskab.

Posen indeholder: ca. 30 gram frø

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud