BOG: ØKOLOGISK HAVE 2. UDGAVE, af Jens Juhl og Sølva Falgren

Softcover, 208 sider. 

ISBN: 9788793159334

268,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

NY STØRRE UDGAVE - Jens Juhl og Sølva Falgren sparer dig for års potentielle fejltagelser, ved at dele ud af den viden, de har suget til sig i løbet af deres mere end 20 års erfaring med økologisk havebrug.

ALT HVAD DU HAR BRUG FOR AT VIDE - For at komme igang med økologisk køkkenhave.

Jens Juhl og Sølva Falgren lever af de grønsager, som årstiden byder på, og spiser direkte fra haven fra tidligt forår og til frosten sætter ind. At dyrke økologisk i ens private have er sund fornuft. Bogen fortæller dig om, hvordan man kommer i gang, og hvordan man fortsætter, så det bliver en sport at få de sundeste og bedste afgrøder ved at bruge naturens egne principper. 

Indeholder afsnit om, hvordan man laver kompost, højbede, gode plantesorter, hvilke planter der er gode at plante sammen og meget meget andet.

Og den populære økologiske havebog er nu udvidet med 40 spændende sider - bl.a. med et afsnit om permakultur. Da forfatterne til denne bog gik i gang med at dyrke økologisk for omkring 20 år siden, var de ikke i tvivl, og i dag er de næsten selvforsynende. Deres egen lille have på 480 m², heraf 50 m² køkkenhave og drivhus, kan nemt forsyne dem med grøntsager, æg og honning til næsten hele året samt frisk luft og glæden ved dyrkningen.

Jens Juhl og Sølva Falgren øser af deres store viden om dyrkningen samt om de arter og sorter, der egner sig særlig godt til økologisk havebrug – også nye spændende arter.

En bog du kan gå tilbage til mange gange og bruge som opslagsværk år efter år.

Flere bøger af samme forfattere: 

  • Økohøns - selvforsyning til husbehov
  • Økologisk drivhus - selvforsyning til husbehov
  • Økologiske byhaver - dyrkning i baggårde og på altaner
  • Havealmanak - økologisk have - måned for måned
Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud