Bede, Burpee's Golden, frø

16,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Bede, Burpee's Golden, frø

Beta vulgaris

Horti Tops frø

Rund, meget ensartet gul bede. Orangefarvet udvendig. Indvendigt har den en meget intens gul farve, som ikke bløder, som en alm. rødbede. Fantastisk dekorativ - også som syltet. Burpee's Golden bede er sød og mild, og er bedst når de spises små. Grønne blade med attraktive gule stængler tilføjer farve og smag til en salatblanding. Du kan høste babybladene fra beden til salatskålen løbende gennem sommeren - fordel det på de forskellige beder, så går det ikke ud over den enkelte plante.

Golden Beets har eksisteret siden begyndelsen af 1800'erne, men denne sort blev først solgt af Burpee i 1940'erne. Det blev annonceret som en dejlig dybgul bede, der ikke ville bløde. 

Såning: Fra midt april til august udendørs i rækker på åben jord. Udtynd senere, hvis det bliver nødvendigt.

Sådybde: 2 cm

Planteafstand: 10 cm mellem planterne, 40 cm mellem rækkerne

Dyrkning: Beder er generelt en nem grøntsag at dyrke, og de angribes sjældent af alvorlige sygdomme. Bare sørg for en porøs jord med masser af organisk materiale, og så vil du kunne høste rigeligt med supersunde og lækre beder. De kan sagtens tåle tørke, men det kan gå ud over smagen. 

Høst: Der er kort tid fra såning, til man kan begynde at høste (50-100 dage). Høsttiden er lang, og rødderne er velegnede til vinteropbevaring.

Indhold: Ca. 2 g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer