FÅ GRATIS FRØ MED I ORDREN * SÅ LÆNGE LAGER HAVES * LÆS MERE HER!!! 

VI HOLDER SOMMERFERIE FRA 22. juni - 14. juli

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men vi sender ikke varer ud i denne periode og der bliver ikke besvaret mail og telefon.
Pengene trækkes naturligvis først ved afsendelse, og er blot reserveret på dit kort/MobilePay imens.
Du må påregne ekstra leveringstid efter ferien, da vi forventer STOR travlhed.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på webshoppen, og din returnering vil blive behandlet efter 14. juli.

Sidste udkald for bestilling!
Sidste udkald for at bestille inden ferien er d. 20. juni

Hav en fantastisk sommer :-)

Hilsen Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian og Bo

 ECOstyle, 100% Giftfri, Fluefri Bananfluefælde, 2 stk.

ECOstyle, 100% Giftfri Fluefri Bananfluefælde, 2 stk.

  • Effektiv fælde mod bananfluer, også kaldet frugtfluer eller eddikefluer.
  • 100% giftfri æbleformet fælde.
  • Genbrug fælden mange gange.
99,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Produktspecifikationer

Anvendelsesområde:
FlueFri Bananfluefælde er en effektiv bananfluefanger. Den fanger bananfluer, også kaldet frugtfluer eller eddikefluer. Fælden er 100% giftfri og placeres fx i nærheden af frugt, skraldespanden og ved tomme flasker.

Dosering og rækkeevne:
1 limfælde dækker ca. 4 m2 vinduesareal. Brug en af de 2 medfølgende flasker med lokkemiddel. Hæld hele flaskens indhold i fælden. Gem den anden flaske til senere. Den æbleformede fælde uden lokkemiddel kan genbruges.

Indhold:
Pakken indeholder 1 bananfluefælde og 2 flasker med lokkemiddel. Lokkemidlet i fælden er et fødevarestof, som er 100% giftfrit.

Brugsanvisning:
Toppen og tragten skrues af den gule, æbleformede fælde. Hæld en af de 2 flasker med lokkemiddel ned i fælden. Sæt tragt og låg på igen. Fælden er nu klar som bananfluefanger og tiltrækker bananfluerne, der flyver ned i fælden uden at kunne komme ud igen. Sæt en bananfluefælde pr. rum, hvor du opbevarer frugt, fx i en frugtskål.
Fælden kan også med fordel sættes tæt ved skrald eller tomme flasker. Efter 4-6 uger er lokkemidlet tørret ind. Tøm fælden helt og gør den ren, inden den fyldes op med en ny flaske lokkemiddel. 
Hold jævnligt øje med fælden og fjern overmoden frugt, tomme flasker, fyldte affaldsposer og dåser. Gør grundigt rent.

 
Sæt en bananfluefanger op og kom af med bananfluer

Fang bananfluer med 100% giftfri fælde

Bananfluefangeren indeholder et 100% giftfrit lokkemiddel, som får fluerne til at flyve ned gennem fældens tragt. Når de er nede i fælden, kan de ikke finde ud igen.

Har du prøvet at tage et stykke frugt og der så står insektsværme op fra frugtskålen? Det er ret ulækkert og du får mest af alt lyst til at smide al frugten i skraldespanden. Det er givetvis bananfluer, som du har fået besøg af. Man kan også få bananfluer i planter, typisk hvis planten er overvandet og har dårlig dræning.
Bananfluer kaldes også frugtfluer eller eddikefluer. Bananfluens larver lever af gærceller, og derfor lægger den voksne flue typisk sine æg i overmoden frugt. Æggene er svære at se, men du er ikke i tvivl, når de er udklækkede, og hele sværme står op fra frugtskålen. Sæt en FlueFri Bananfluefælde ved skålen med frugten, og kom af med dem  på den nemme måde.

100% giftfri fælde mod bananfluer Fang fluer

100% giftfri fælde mod bananfluer

Med en bananfluefælde er du altid sikker på, at du får en 100% giftfri fælde – ligesom alle vores andre fælder.

Fang bananfluer

Når bananfluer bliver fanget i fælden, er det et tegn på, at de opholder sig i dit hjem og du ved derfor, at du skal sætte ind.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud