Økologisk Blommetomat Roma, frø

Buzzy® organic seeds

EU Økologimærke NL-BIO-01 * EU/Ikke-EU-jordbrug * Skal kontrolnummer 014218

Den flotte, økologiske frøpose er lavet af affaldsmateriale fra tomatplanter og genbrugt FSC-papir

16,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Økologisk Blommetomat Roma, frø

Solanum lycopersicum L. (syn L. esculentum)

Indeterminate

Buzzy® organic


En lækker blommetomat, der er ideel til konservering og fremstilling af ketchup, tomatjuice og supper, da den har en meget tynd skræl. Tomaten 'Roma' leverer kødfulde, saftige, næsten frøfrie frugter med en lækker anderledes smag, der gør den til et fremragende valg også at spise frisk i f.eks. salater. Den har en god modstand mod verticillium og fusarium visnesyge. En alsidig sort, der kan dyrkes udenfor på et solrigt, beskyttet sted eller i drivhuset. Denne semi-busktomat er også velegnet til krukker og er ikke nødvendig at binde op, medmindre den bliver meget overdådig og skygger for sine tomater.

Forspiring: Frøene sås indendørs i potter i det tidlige forår. Spiretemperaturen skal helst være over 20C - eller så dem udendørs senere i mistbænk eller drivhus. Ompottes en enkelt gang inden du planter denne tomat på et permanent sted, f.eks. i en krukke.

Såning udendørs: Maj - juli

Udplanting:
Maj - juli

Afstand mellem planter:
45 cm

Dyrkning:
Tomater vil gerne have varme under hele væksten, du får derfor det bedste udbytte under glas, i drivhus eller opad en sydvendt væg beskyttet for regnen.

Højde: 150 cm

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud