Pomodori Coll., Bøftomat, Brandywine Yellow / Grappa Gialla, frø

16,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Pomodori Coll., Bøftomat, Brandywine Yellow / Grappa Gialla, frø

Solanum lycopersicum

Indeterminate

Buzzy® Pomodori Collection

 

Også kaldet Yellow Brandywine. Tomat med amerikanske rødder - en favorit blandt amerikanske heirloom-sorter. 

Stor saftig bøftomat med næsten abrikosfarvet kød og en robust smag, der er både sød og tilfredsstillende syrlig. Udseendet af Yellow Brandywine-tomater kan ændre sig fra det ene år til det andet, hvor nogle frugter har glat hud, mens andre er så rillede eller spidse, at de ligner et græskar.

 

Forspiring: Februar-april. Frøene sås indendørs i potter eller minidrivhus i det tidlige forår. Spiretemperaturen skal helst være over 20°C Frøene dækkes med et tyndt lag såjord, vermiculite eller sand fra grusgrav (ikke strandsand, som indeholder salt). Ompottes en enkelt gang inden du planter denne tomat på et permanent sted - gerne i et drivhus, da den elsker varme nætter og behøver en lang sæson.

Udplanting: maj, når den sidste nattefrost er ovre - juli

Såning udenørs: Maj, når den sidste nattefrost er ovre. Helst i drivhus.

Afstand mellem planter: 45 x 45 cm

Dyrkning: Tomater vil gerne have varme under hele væksten, du får derfor det bedste udbytte under glas, i drivhus eller opad en sydvendt væg, godt beskyttet for regnen i porøs, nærings- og humusrig, varm jord. Tomater har et stort behov for vand. Gødning anbefales, afhængigt af jordforholdene. Sideskud fjernes, og planten bindes op ved hjælp af f.eks. snore, eller tomatspiraler.

Posen indeholder: ca. 1,5 g

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud