Pomodori Coll., Cocktailtomat Ravello F1, frø

46,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Cocktailtomat Ravello F1, frø

Solanum lycopersicum L. (syn L. esculentum)

Indeterminate

Buzzy® Pomodori Collection

RavelloF1 er en mini San Marzano blommetomat, som er perfekt til madlavning eller fremstilling af saucer. Planten får dybt røde, ensartede, blommeformede tomater. Frugterne har en glimrende smag, de er rimeligt ensartede, vejer ca. 25 g og vokser i klynger på 12-15 tomater. Frugten forbliver fast i frugtkødet i lang tid, revner ikke så let og er tolerant over for griffelråd (Blossom End rot).

 

Forspiring: Marts-april. Frøene sås indendørs i potter eller minidrivhus i det tidlige forår. Spiretemperaturen skal helst være over 20°C Frøene dækkes med et tyndt lag såjord, vermiculite eller sand fra grusgrav (ikke strandsand, som indeholder salt). Ompottes en enkelt gang inden du planter denne tomat på et permanent sted, f.eks. i et drivhus.

Udplanting: Maj, når den sidste nattefrost er ovre - juli

Friland: Maj, når den sidste nattefrost er ovre. Gerne i mistbænk eller drivhus.

Afstand mellem planter: 45 x 45 cm

Dyrkning: Tomater vil gerne have varme under hele væksten, du får derfor det bedste udbytte under glas, i drivhus eller opad en sydvendt væg, godt beskyttet for regnen i porøs, nærings- og humusrig, varm jord. Middeltidlig sort med et stort behov for vand. Gødning anbefales, afhængigt af jordforholdene. Sideskud fjernes, og planten bindes op ved hjælp af f.eks. snore, eller tomatspiraler.

Posen indeholder: ca. 10 frø

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud