Pomodori Coll., Tomat, Indigo Rose, frø

46,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Pomodori Coll., Tomat, Indigo Rose, frø

Solanum lycopersicum

Indeterminate

Buzzy® Pomodori Collection

En spændende sort, der vil sætte spræl i salaten.

Selvom det måske ikke ligner en traditionel tomat, kan "Indigo Rose" vokse op til 5 cm i diameter. De har en rund form og rødt kød med en normal tomatsmag.

Kun frugter, der modnes i sollys, vil se sort/lilla ud, hvorimod frugter, der er modnet i skygge, vil se røde ud. Den lilla farve er skabt af anthocyanin, et naturligt pigment, der er til stede i tomaterne. 

Planten bliver ved at vokse, til frosten tager den.

Forspiring: Marts-juni. Frøene sås indendørs i potter eller minidrivhus i det tidlige forår. Spiretemperaturen skal helst være over 20°C Frøene dækkes med et tyndt lag såjord, vermiculite eller sand fra grusgrav (ikke strandsand, som indeholder salt). Ompottes en enkelt gang inden du planter denne tomat på et permanent sted, f.eks. i et drivhus eller et varmt, beskyttet sted udendørs.

Udplanting: Maj, når den sidste nattefrost er ovre - juli

Direkte såning: Maj, når den sidste nattefrost er ovre. Gerne i mistbænk eller drivhus. På friland et beskyttet sted.

Afstand mellem planter: 50 x 75 cm

Dyrkning: Tomater vil gerne have varme under hele væksten, du får derfor det bedste udbytte under glas, i drivhus eller opad en sydvendt væg, godt beskyttet for regnen i porøs, nærings- og humusrig, varm jord. Middeltidlig sort med et stort behov for vand. Gødning anbefales, afhængigt af jordforholdene. Sideskud fjernes, og planten bindes op ved hjælp af f.eks. snore, eller tomatspiraler. Høst tomaterne, når de får et lyserødt skær og begynder at blive blanke

Posen indeholder: Ca. 8 frø (ca. 400 frø pr. g)

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud