ECOstyle, 100% Organisk Stueplantegødning, 500 ml

ECOstyle, 100% Organisk Stueplantegødning, 500 ml - rækker op til 100 l opblandet gødning

  • Giver sunde og stærke planter med flotte grønne blade
  • Naturlig klar, lugtfri og letflydende, som er velegnet til kapillærkasser og selvvandingspotter.
  • Kan også anvendes i økologiske haver.
79,95 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Produktspecifikationer

Anvendelsesområde:
Anvend ECOstyles organiske stueplantegødning til planter og blomster indendørs samt i udestuer.

Dosering og rækkeevne:
Bland op med vand jf. doseringsvejledningen bag på flasken. 500 ml gødning giver op til 100 liter færdigblandet gødning.

Indhold:
NPK 6-1-2. Organisk flydende stueplantegødning baseret på planter. Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester. Du kan være sikker på, at de ikke indeholder rester fra sukkerroeproduktionen i form af roemelasse/vinasse.
Læs sikkerhedsdatablad
Opbevares tørt og frostfrit.

Få sunde og flotte stueplanter med organisk stueplantegødning

Nye stueplanter har flotte grønne blade og strutter af glæde med smukke farverige blomster. Bedst som du har fået dem placeret, begynder de ganske langsomt at se kedelige ud og glansen går af. Ved at give dem organisk stueplantegødning er du sikker på, at planterne får den næring de har brug for til at forblive sunde og flotte.

Stueplanter elsker organisk og plantebaseret gødning

Stueplanter elsker organisk og plantebaseret gødning

Med en organisk stueplantegødning får du en 100% naturlig gødning baseret på planter. Det betyder, at næringen i gødningen kommer fra planter og kan bruges i økologiske haver og hjem - jf. Økologiforordningens (EU) 2018/848 artikel 31.

ECOstyle organiske stueplantegødning er tilpasset med nøjagtig de næringsstoffer, som stueplanter har behov for. Planter med gode vækstbetingelser, udvikler deres rodnet og får en kraftigere vækst. Det giver smukke grønne blade, bedre blomstring og flere farverige blomster, men fordelene stopper slet ikke her.

En plante, som får den næring, som den har behov for, bliver sund og stæk, så den bedre kan modstå angreb fra skadedyr og sygdomme.

Den flydende stueplantegødning fra ECOstyle er tilført gavnlige mikronæringsstoffer, som dine planter elsker

Dine planter har brug for mange forskellige næringsstoffer for at gro og trives, som fx kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K). Foruden N, P og K indeholder en flydende gødning fra ECOstyle også gavnlige mikronæringsstoffer, som fx bor og kobber, som alle er vigtige for dine planters trivsel.

 

100% naturlig gødning til frugter og grøntsager Forebyg syge og svage planter

100% naturlig gødning til frugter og grøntsager

Med en krydderurtegødning fra ECOstyle er du altid sikker på, at du får en 100% organisk gødning - ligesom alle vores andre gødninger.

 

Forebyg syge og svage planter

Udover at give mere smagfulde krydderurter, er gødningen også med til at forebygge angreb fra fx svampesygdomme ved at tilføre næring til planterne, der gør dem sunde og stærke til at modstå et angreb.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud