Sukkerært, Sweetsalome XL, frø

29,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Sukkerært, Sweetsalome XL, frø

  • Pisum sativum

Horti Tops Frø

ETÅRIG

Såning: Ærter kræver ingen forudgående behandling, men du kan lægge dem i lunkent vand i 24 timer for at fremskynde spiring. Du kan også lade dem stå i vand i længere tid (3-4 dage), indtil du ser en rod på 1 cm fra ærten, hvorefter du virkelig skal så dem hurtigt. Høst vil blive ca. en uge tidligere, hvis du gør dette. Husk at skifte vandet et par gange om dagen, da det ellers vil rådne.

Frøene kan også sås direkte på sit blivende sted fra marts til  maj. Løsn først jorden i et spadestiks dybde, så de rigtig kan få fat. Så f.eks ved et espalier eller i en rundkreds, så det er lettere at støtte planterne. 

Sådybde:  2-3 cm dækket med fint jord. 

Planteafstand: 80 cm mellem planterne og 5 cm mellem rækkerne

Dyrkning: Fuld sol. Ærter foretrækker en muldrig jord eller sandmuld og en pH-værdi på 6.5–7.5. De behøver ikke gødning, da det er en kvælstofsamlende plante, men de har brug for bl.a. fosfor og kalium. Hvis jorden er gødet året før til f.eks kartofler, behøver ærterne stort set ingen gødning.

Høst: juni-juli

Indhold: Ca. 15 g.

Sukkerærten Sweetsalome danner ekstra store søde og sprøde lysegrønne bælge. Hvis man høster bælgene før frøene bliver synlige, opnår man den bedste tekstur og sødme. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer