FÅ GRATIS FRØ MED I ORDREN * SÅ LÆNGE LAGER HAVES * LÆS MERE HER!!! 

VI HOLDER SOMMERFERIE FRA 22. juni - 14. juli

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men vi sender ikke varer ud i denne periode og der bliver ikke besvaret mail og telefon.
Pengene trækkes naturligvis først ved afsendelse, og er blot reserveret på dit kort/MobilePay imens.
Du må påregne ekstra leveringstid efter ferien, da vi forventer STOR travlhed.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på webshoppen, og din returnering vil blive behandlet efter 14. juli.

Sidste udkald for bestilling!
Sidste udkald for at bestille inden ferien er d. 20. juni

Hav en fantastisk sommer :-)

Hilsen Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian og Bo

 BOG: DIN HAVE, DINE REGLER, af Kenn Römer-Bruhn og Nanna Louise Teckemeier

Indbundet, 250 sider.
Måler: 21x 25,5 cm.
ISBN: 9788793159716

248,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

ER DU NY I HAVEN og har svært ved at overskue projektet? Har du ledt efter svar på dine havespørgsmål, men er druknet i information? Eller har du dyrket have i mange år, men leder efter en ny og mere afslappet måde at gøre tingene på? Så er denne bog til dig.

Vi rydder op i virvaret af regler, gode råd, myter og misforståelser, der florerer på haveområdet, og foreslår enklere måder at gøre tingene på – hvad enten du er til ”vild med vilje” eller stram minimalisme. Med denne bog i hånden kan du på et informeret grundlag beslutte, hvad du vil bruge din tid i haven på og hvad du vælger at være ligeglad med. I haven er det dig, der bestemmer, uden andre pligter end dem, du giver dig selv. Sig farvel til havearbejde, goddag til havehygge, og kom i gang med at skabe den have, der tænder glæden i lige præcis dig. 

Om forfatterne

Nanna Louise Teckemeier er journalist, forfatter og plantenørd og har i mange år arbejdet med det grønne stofområde. Nanna har en særlig interesse for urban gardening og deler sine bedste tips på altanguru.dk samt på Instagramkontoen @nannateck, hvor Nanna lægger billeder op af sine grønne projekter og ting, der inspirerer hende. Filosofien er, at ingen plads er for lille til at rumme lidt grøn magi. 

Kenn Römer-Bruhn er have- og fotojournalist og regerer over 13.000 kvadratmeter besøgs- og inspirationshave, hvor der altid er nye ideer og projekter i gang. Havens stil er vild cottage med plads til diversitet og et forrygende dyreliv. Kenn deler ud af sine gode råd på havekurser, som havedesigner og på blomsterhaven.dkSe også hans smukke havebilleder på Instagramkontoen @kennromerbruhn

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud